Traškūs vafliai


Vasaros receptas

350 g braškių,

200 g cukraus,

200 g grietinėlės,

citrinos sulčių,

5 šaukštai vandens,

1 šaukštas želatinos.

Braškes gerai sutrinti, suberti cukrų, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišyti. Želatiną išbrinkinti vandenyje, pašildyti ant ugnies, kol ištirps (tik neužvirti). Išplakti grietinėlę, į ją supilti ištirpintą želatiną, braškių ir cukraus mišinį ir atsargiai išmaišyti. Supilstyti į desertinius indelius ir palikti šaldytuve, kad sustingtų. Galima tiekti ir su vafliais. Tam reikia stingstantį braškių patalą vis ištraukti iš šaldytuvo ir paplakti rankiniu mikseriu ar šakute. Bebaigiantį stingti desertą sudėti į vaflių piltuvėlį.


Šiame straipsnyje: receptasbraškėsuogos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvis999

Lietuvis999 portretas
Gi lenkas rase, nepyk ant zmogau.

Lietuvis999

Lietuvis999 portretas
Gi lenkas rase, nepyk ant zmogau.

Saulius1

Saulius1 portretas
CHA! laikrašty rašoma apie braškių desertą, čia apie vaflius - na nejau sunku bent pavadinimus suvienodint?
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių