Rudens receptas
500 g jautienos,
500 g kiaulienos,
1 l sauso raudonojo vyno,
2 svogūnai,
3 skirtingų spalvų paprikos,
250 g liesesnės šoninės,
3 marinuoti agurkai,
lygiomis dalimis konservuotų kukurūzų, pupelių ir luptų pomidorų,
pipirų, paprikos miltelių,
5 kadagio uogos,
2 lauro lapai,
2 šaukštai garstyčių,
2 šaukštai grietinės.
Ant didelės ugnies aliejuje apkepti šiaudeliais supjaustytą mėsą ir šoninės šiaudelius, paskaninti pipirais ir garstyčiomis. Sukrėsti svogūnų ketvirčius, juostelėmis supjaustytas paprikas, kukurūzus, pupeles ir riekelėmis supjaustytus agurkus, supilti vyną. Įmesti kadagio uogas, lauro lapelius. Guliašą troškinti ant nedidelės ugnies maždaug 1 val. Galiausiai suberti paprikos miltelius, sukrėsti grietinę.
Naujausi komentarai