Sūdymas – primirštas, bet puikus būdas ruošti atsargas

Grįžti į straipsnį

v2

v2 portretas
Aidai, gal nedemonstruokit savo ribotumo...

Na bet

Na bet portretas
Autorė tikrai neskūpa. Galima bent patį sūdymo procesą sužinot..O žinau žolininkę iš kurios nieko neužmokėjęs neišpeši - net straipsnyje (irgi pristatinėjančiame jos knygą)apsoliučiai nieko informatyvaus nepasakė.Gaila jai už dyką. Tokių bjaurių žmonių knygu tikrai neperku - bloga energetiką gal i namus parsitemt (jie tikrai nemyli žmoniu..)

Aidai

Aidai portretas
Žirneliai rugsėjo pabaigoje? Sūdytos sėklos? Ką vartojate?

aktualu

aktualu portretas
o kaip grybus ir šonkauliukus užsūdyti, gaila, pašykštėta parašyti, žirniukai nelabai idomu, svogūnai ir taip švieži gerai laikosi iki kito sezono.sėklas pigiau ir paprasčiau džiovinti.
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Orai
  • TV
    programa
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Galerijos

  • Vasaros topas – kepsniai ant žarijų
    Vasaros topas – kepsniai ant žarijų

    Kiauliena, kaip ir vištiena, – mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o, atėjus kepsnių sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai. ...

    1
  • Kepsninių sezono nemari klasika – lietuvių dievinami šašlykai
    Kepsninių sezono nemari klasika – lietuvių dievinami šašlykai

    Darbo savaitei dar neįpusėjus, jau pradedame kurti savaitgalio planus poilsiui su šeima ar draugais – laukiame, kada galėsime stoti prie kepsninės ir išbandyti įvairius naujus ar jau pamėgtus patiekalus. Nors kulinarijoje „po at...

    1
  • Kepsnių sezonas: 5 žingsniai iki tobulo marinato
    Kepsnių sezonas: 5 žingsniai iki tobulo marinato

    Druska ir pipirai – šiuos du pagrindinius prieskonius galima rasti kone kiekvienuose namuose, o ir jie beveik visada atsiduria kepamai mėsai naudojamame marinate. Tačiau maisto ekspertai pastebi, kad yra gausybė būdų, kaip paįvairinti mėsos...

    2
  • „Moving Mountains“ produktai: skani alternatyva mėsai
    „Moving Mountains“ produktai: skani alternatyva mėsai

    Visame pasaulyje stebima tendencija, kad vis daugiau žmonių domisi sveika ir tvaria mityba, rūpinasi aplinkosauga, ieško alternatyvų mėsai, todėl auga susidomėjimas augalinės kilmės produktais. Tokie maisto gaminiai yra puikus baltymų bei skai...

    15
  • Kepsninių sezonas: naujų vėjų – daug, grilio karalius – vienas
    Kepsninių sezonas: naujų vėjų – daug, grilio karalius – vienas

    Šiltuoju sezonu kepsninėse vis dažniau atsiduria netikėti patiekalai. Kaip pastebi garsus virtuvės šefas Egidijus Lapinskas, kulinarijoje po atviru dangumi kasmet atsiranda naujovių – nuo kugelio, šakšukos ar net ledų de...

    1
  • E. Monkevič: virtuvėje man reikia patirti atradimo džiaugsmą
    E. Monkevič: virtuvėje man reikia patirti atradimo džiaugsmą

    Yra žmonių, kurie gebėjimą gaminti paveldėjo. Viena tokių – maisto tinklaraštininkė, kelių knygų apie maisto gamybą ir gausybės receptų autorė Elžbieta Monkevič, kurios giminėje gamino visi – tiek vyrai, tiek moterys. Dabar g...

    6
  • Daugiavaikė mama šeimos gyvenimą papildo spalvomis
    Daugiavaikė mama šeimos gyvenimą papildo spalvomis

    Živilė Stumbrienė – trijų vaikų mama, kuriai patinka būti fėja virtuvėje ir burti maisto produktais, ieškoti naujų skonių. Ne mažiau jai svarbios ir spalvos, nes spalva, kaip ir kvapas ar skonis, yra viena svarbiausių maisto produktų ...

    3
  • Salierų stiebai – pietų stalui
    Salierų stiebai – pietų stalui

    Salierai – išties universali daržovė: įvairiems patiekalams galima panaudoti tiek stiebus, tiek lapelius, tiek šakniagumbį. Dėl mažo kaloringumo ir didelės maistinės vertės salierus reikėtų įtraukti į būtinų daržovių sąra&...

    1
  • Ajurvedos specialistė: valgymas turėtų būti tarsi ritualas <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Ajurvedos specialistė: valgymas turėtų būti tarsi ritualas (receptai)

    Kaunietė Asta Gruodė gyvena vadovaudamasi ajurvedos filosofija, praktikuoja ajurvedinę mitybą ir jau šešerius metus moko maitintis ir gaminti pagal ajurvedą kitus. Šis holistinis mokslas padeda jai atrasti balansą gyvenime. Tai žini...

    16
  • M. Janavičius įrodė: gaminti maistą – puikus vyriškas hobis <span style=color:red;>(receptai)</span>
    M. Janavičius įrodė: gaminti maistą – puikus vyriškas hobis (receptai)

    „Vieno vyro hobis gali būti žvejyba ar medžioklė, kito – krapštytis prie automobilio, o vienas iš mano hobių yra gaminti maistą“, – sako maisto tinklaraštininkas Marius Janavičius. Jam patinka gaminti ir apie...

    4
Daugiau straipsnių