Portalo sveikata.diena.lt skaitytoja Miglė šiandien siūlo pasigaminti bulvių ir lęšių roškinio. Šiam patiekalui reikės:
3 šaukštų aliejaus
2 skiltelių česnako
2 šaukštelių kario prieskonių
5 morkos
800 g. bulvių
1 l. daržovių sultinio
200 g. lešių
svoguno
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Kiek vėliau sudėkite nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei morkas. Šias daržoves kepkite apie 6-8 min.
Vėliau galite suberti kario prieskonius ir supilti iš anksto pasiruoštą daržovių sultinį. Viską užvirkite. Kiek vėliau į troškinį suberkite lęšius ir taip troškinkite apie 20 min. Galite pridėti ir mėgstamų prieskonių. Skanaus!
Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected]
Naujausi komentarai