Realūs automobilių pasaulio transformeriai – jau pakeliui?

  • Teksto dydis:

Panašu, kad netrukus bus galima įsigyti tikrų „Transformers“ tipo lengvųjų automobilių. Įspūdingi „modifikantai“ gaminami Turkijoje.

Gali būti, kad Turkijos bendrovė „Letvision“ pervertino segmentą, kuris galėtų duoti itin didelį pelną, turint omenyje tai, kad jis orientuotas į ypač pasiturinčiųjų segmentą. Kalbant tiksliau – į ypač pasiturinčių asmenų atžalų segmentą.

Vis dėlto kompanija pagamino du visiškai veikiančius prototipus, kuriuos pavadino „Letrons“. Tai – automobilių pasaulio transformeriai. Juos galima vairuoti, galima valdyti nuotoliniu būdu. Jie ne tokie dinamiški, kaip Michaelio Bay filmuose vaizduojami robotai-transformeriai. Tačiau tikrų tikriausi.

Kol kas neužsimenama, kiek tokie žaisliukai kainuoja ir kada tokį būtų galima įsigyti. Tačiau „Letvision“ ketina pagaminti ir parduoti visą seriją tokių BMW automobilių, kurie transformuojasi į įvairiausius robotus.

Tiesa, visai gali būti, kad visa tai – tik rinkodarinis pokštas, galbūt net klastotė. Šiaip ar taip, atrodo visa tai labai tikroviškai. Ir, žinoma, įspūdingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių