„Baltic Data Center“ pelnė pripažinimą

Duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo bendrovė „Baltic Data Center“ buvo pripažinta geriausia regionine duomenų centrų operatore Vidurio ir Rytų Europoje. "Teo" įmonių grupei priklausanti bendrovė buvo įvertinta tarptautinės konferencijos „Data Centres Europe“ surengtų apdovanojimų metu.

Į prestižinius šios verslo srities apdovanojimus kiekvienoje iš 10 kategorijų pretendavo kandidatai iš daugiau negu 30 valstybių. „Baltic Data Center“ dėl geriausio regioninio duomenų centro vardo varžėsi su 15 kitų įmonių bei pateko tarp trijų kategorijos finalisčių – bendrovių iš Graikijos, Liuksemburgo ir Lietuvos.

Apdovanojimams buvo pristatyti du modernūs „Baltic Data Center“ duomenų centrai, vienas kurių yra Rytų Europoje analogų neturintis požeminis duomenų centras, apsaugotas nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

Apdovanojimai buvo surengti penktus metus iš eilės telekomunikacijų ir IT technologijų konsultacijų bendrovės „BroadGroup“ organizuojamos konferencijos „Data Centres Europe“ metu. Daugiau informacijos apie apdovanojimus ir konferenciją „Data Centres Europe 2009“: www.datacentres.com.


Šiame straipsnyje: bdcteoserveris

NAUJAUSI KOMENTARAI

mooniawux

mooniawux portretas
panele Petraviciute kaip manote cia gerai ar blogai ?

taip

taip  portretas
panelei buna gerai,labai gerai,puiku,labai puiku na blogiausiu atveju su laiku susitvarkys,o kritinis variantas taikos. Blogai nebuna pas panele
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių