Maugliu pramintas dvimetis susidraugavo su beždžionėmis

  • Teksto dydis:

Indijoje dvejų metų dar nekalbantis berniukas sukėlė vietos gyventojų susižavėjimą ir buvo pramintas Maugliu, kai susidraugavo su būriu pilkųjų langūrų.

Apie Samartho Bangari (Samarto Bangario) neįprastą draugystę sužinota, kai jis buvo pastebėtas vienas savo kaimelyje pietų Indijoje žaidžiantis su maždaug 20 pilkųjų langūrų.

Berniuko dėdė Barama Reddy (Baramas Redis) sakė, kad beždžionėms taip elgtis „neįprasta“ ir kaimelio gyventojai nuogąstavo, kad beždžionės vaiką užpuls, kol jo tėvai dirbo netoliese esančiuose laukuose.

Tačiau greitai paaiškėjo, kad beždžionės puikiai jaučiasi būdamos kartu su berniuku, kuris džiugiai su jomis dalinosi maistu.

Beždžionės ėmė kiekvieną dieną lankytis pas savo jaunąjį draugą Alapure, esančiame apytiksliai 400 kilometrų nuo Bangaloro miesto, pasakojo berniuko dėdė.

„Nuo tos dienos beždžionės ateina kasdien, apie tą pačią valandą, – AFP sakė B. Reddy. – Net jei vaikas miega, jos pirmiausia jį pažadina, o tada valandą ar dvi su juo pabūna.“

Neįprasta draugystė sukėlė vietinių gyventojų susidomėjimą, žmonės pradėjo lankytis pas šeimą svečiuose, kad galėtų pamatyti jaunąjį Samarthą po kiemą vaikštantį su apytiksliai 20 paskui jį sekiojančių beždžionėlių.

Manydami, kad beždžionės turbūt mėgsta būti su vaikais, kaimelio gyventojai pamėgino šalia Samartho pasodinti kitą vaiką, bet langūrų būrys tapo agresyvus, sakė B. Reddy.

Pasak berniuko dėdės, vaikas tapo vietine žvaigžde dėl savo „ypatingo ryšio“ su beždžionėmis, kurių garsus jis kartoja, nors dar net nekalba.

„Visi mano, kad jis ypatingas ir, kad bendrauja su beždžionėmis ir supranta jas“, – sakė B. Reddy.

Mauglis – veikėjas Rudyardo Kiplingo (Radjardas Kiplingas) pasakų vaikams knygoje „Džiunglių knyga“ apie Indijoje užaugusi laukinį berniuką. Taip dažnai vadinami žmonės, kurie taip lengvai bendrauja su gyvūnais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
siuskit visus pabegelius ir ju vaikus i indija afrika ir tegul laimingai gyvena ir silta busto nereikia bananai auga... rojus o dabar lenda naglai i ta pidohomofobu /roju/ kuriu niekas nepageidsuja nebent ir jie to lygio bet be virusu kuriu uztenka ir vietiniu nebent sukrizminus gautusi naujas agresyvesnis sugebantis galutinai pribaigti europa su jos gerybemis juk tai tikslas /kazkieno/?......

na manyciau tokiu maugliu Indijoj

na  manyciau  tokiu  maugliu  Indijoj portretas
visa milijarda galima butu surast...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių