Dėl priaugto svorio BeautifulPeople.com išmetė 5000 savo narių

BeautifulPeople.com, romantinių bei dalykinių pažinčių svetainė, griežtai draudžianti registruotis negražiems žmonėms, išmetė virš 5000 narių iš viso pasaulio, kurie priaugo antsvorio švenčių metu.

Šių drastiškų priemonių imtasi po to, kai daug narių įdėjo savo nuotraukas, kur jie švenčia Kalėdas bei Naujuosius metus – atskleisdami, kad jie leido sau papuotauti.

Budrūs nariai, kurie didžiuojasi svetainės keliamais reikalavimais, paprašė imtis veiksmų.

Gregas Hodge, vykdomasis BeautifulPeople.com direktorius, sako: "Mes atsiliepėme į nusiskundimus, perkeldami naujai papilnėjusius narius atgal į reitingavimo stadiją. Tai tas pats, kaip kvietimas, kad jie iš naujo užsiregistruotų".

"Jų pakartotina registracija buvo peržiūrėta esamų narių ir tik keli šimtai buvo įleisti atgal. Daugiau nei 5000 buvo atmesti".

"BeautifulPeople.com" įkūrėjas Robertas Hintze pastebėjo: "Būdami verslininkai, mes liūdime prarasdami bet kurį narį, tačiau tiesa yra ta, kad mūsų nariai reikalauja, kad aukšti grožio standartai būtų išlaikyti.

Leidimas storuliams klaidžioti po svetainę – tiesioginis pavojus mūsų verslo modeliui bei pačiai idėjai, kuria buvo paremta "BeautifulPeople.com" svetainė".

Šiame sąraše – valstybės, kurioms priklausančių viršsvorį turinčių žmonių buvo pašalinta daugiausia:

1) JAV: 1520
2) JK: 832
3) Kanada: 533
4) Lenkija 510
5) Vokietija: 425
6) Italija: 402
7) Prancūzija: 323
8) Danija: 220
9) Turkija: 176
10) Rusija 88

Gregas Hodge paaiškino: "Kasmet mes matome, kad kai kurie mūsų nariai iš Vakarų kultūrų pernelyg daug valgo ir geria švenčių metu, ir akivaizdžiai dėl to nukenčia jų išvaizda.

"JAV labai daug puotavo nuo Padėkos dienos – nenuostabu, kad tiek daug narių buvo pašalinti iš tinklo. Mes tikimės, kad jie sugrįš, numetę šventinius svarus.

"JK bei Kanadoje Kalėdos bei Naujieji metai siejami su apsivalgymu, apsigėrimu bei TV žiūrėjimu ant sofos."

Kad ir kaip žiauriai tai skamba, "BeautifulPeople.com" mandagiai pranešė šią žinia buvusiems nariams. Kiekvienas iš jų gavo elektroninį laišką, raginantį užsiregistruoti iš naujo, tada, kai atrodys geriausiai, su išsamia informacija, rekomenduojančia treniruočių stovyklas, įskaitant "Warrior Fitness" Niujorke, "Camp Technique" Los Angeles, "NuBeginnings" JK ir "Mystic Adventures", kuri turi padalinių visoje Europoje.

Visi kandidatai, kuriems nepasisekė bei pašalinti nariai gali iš naujo kandidatuoti bet kuriuo metu.

Prisijungti prie šios svetainės nieko nekainuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių