Modeliui S. Mykolaitytei – triušiukų „išmėginimas“

  • Teksto dydis:

Naujausias makiažo tendencijas pristatančioje fotosesijoje dalyvavusiam modeliui Solveigai Mykolaitytei teko netikėtai sunki užduotis – prieš menininkės Evelinos Šumilovaitės objektyvą „priversti“ pozuoti mielus pūkuotuosius triušiukus.

„Regis, ar čia sudėtinga? Paimi gyvūnėlį į rankas, paglostai ir nuotrauka – tobula! Bet... Solveigai teko gerokai pavargti su įnoringaisiais fotosesijos modeliais“, – sakė idėjos sumanytoja, nuotakų makiažo kategorijos Europos čempionė Irma Baltrušaitienė.

Nuotaikinga fotosesija vyko Kaune, Kleboniškio miške. Specialiai į ją iš veislyno buvo atgabenti šeši skirtingo amžiaus triušiukai. I. Baltrušaitienė su šypsena pasakoja, jog fotosesijos komandai šįkart daugiau dėmesio teko skirti ne pagrindinei nuotraukų herojei, o jos „partneriams“. Tam, kad triušiukai neišsibėgiotų, buvo paskirti net du būtent juos prižiūrėję žmonės.

„Pūkuotukai vis įsisukdavo į Solveigos drabužius ir iš suknelės klosčių nenorėdavo išlįsti. Tik tokiais atvejais įsitikini, kiek tenka stengtis dėl vieno išskirtinio kadro“,– su šypsena pasakojo makiažo meistrė.

Jos įsitikinimu, mieli gyvūnėliai padėjo pabrėžti tai, kas šį sezoną yra bene ryškiausias makiažo akcentas, – bordo spalvos lūpas. Triušiukai tapo ir šįmet itin akcentuojamo natūralumo simboliu. Rudenį ir žiemą bus madingas makiažas, kuris „kategoriškai“ nemodeliuos veido bruožų bei jų neakcentuos.

Grožio konkursų teisėjos, dėstytojos, televizijos projektų vizažistės I. Baltrušaitienės inicijuotoje fotosesijoje įsiamžino ir modelis Deimantė Andriuškaitė bei sportinių šokių čempionė, tituluota gražuolė Aušra Paškauskaitė–Majauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių