M.Mikutavičius netiki Anglijos rinktinės sėkme

Atlikėjas ir televizijos laidų vedėjas Marijus Mikutavičius, visada aistringai palaikydavęs Anglijos komandą, teigia, kad šiais metais ja netiki.

– Marijau, kokie lūkesčiai laukiant Europos čempionato?

– Jokie. Savo mylimais anglais šiais metais netikiu. Matyt, gerai pasirodys ispanai, vokiečiai. Olandai gali „iššauti“.

– Anglais nebetikite, nes nebus komandos žvaigždžių?

– Tiesą pasakius, jie niekada neblizgėjo, tačiau be Franko Lampardo bus labai sunku. Tiesiog netikiu, kad ši rinktinė šiais metais sugebės nustebinti. Atvirai pasakysiu – už jų pergalę tikrai nestatyčiau. Nors, kita vertus, reikėtų tikėti jaunaisiais Anglijos talentais.

– Už ką lažintumėtės?

– Net nežinau, man net nesiverčia liežuvis ką nors prognozuoti, bet gerai pasidarbuoti gali vokiečiai. Nesergu už šią komandą, tačiau dalis mano draugų palaiko vokiečius, todėl nelinkiu jiems nelaimės. Tačiau mano pasaulyje visada maloniau, kai vokiečiai būna žemiau negu anglai. Deja, pastaruoju metu man nelabai sekasi.

– Žinau, kad nesate abejingas kompiuteriniams žaidimams. Kaip juose reikalai su anglais?

– Įvairiai (juokiasi). Anksčiau visą sezoną žaisdavau su klubinėmis komandomis. Visad žaisdavau už „Arsenal“. O kartais pasirinkdavau visiškų nevykėlių komandą iš Bulgarijos lygos ir bandydavau juos atvesti iki Europos čempionų titulų. O dabar kartais žaidžiu prieš brazilus ir argentiniečius su Peru ar Kosta Rikos komandomis. Kitaip sakant, pasirenku kuo didesnius „lūzerius“.

– Nemanote, kad šiame čempionate kuri nors komanda, iš anksto įvardyta „lūzeriais“, gali nustebinti?

– Sunku pasakyti. Prisiminkime 2004-uosius, kai graikai pakėlė keturis kampinius per visą čempionatą ir tapo čempionais. Futbolas tuo ir žavus, kad kas nors gali pakišti koją favoritams. Kas tai galėtų padaryti šiais metais, net neįsivaizduoju.

– Kaip manote, ar lenkams ir ukrainiečiams padės namų sienos?

– Nežinau, nes sunku susigaudyti, kas vyksta ukrainiečių futbole. Kiek esu girdėjęs, jie ruošiasi sienas versti su savo senaisiais žaidėjais. Visa tai atrodo gana keistai. Lenkai, manau, gali nustebinti.

Daugiau naujienų apie „Euro 2012“ skaitykite portale futbolas.diena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
O kam idomi sio asmens nuomone????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių