Lietuviai „Euro 2012“ tikisi ispanų sėkmės

Penktadienį prasidėsianti ir tris savaitės truksianti Europos futbolo fiesta turėtų baigtis Ispanijos vienuolikės triumfu. Tuo įsitikinę lietuviai, nors didžioji dalis europiečių šįsyk taurę prognozuoja olandams.

Europos interneto lažybų bendrovės „Unibet“ duomenimis, maždaug 41 proc. lietuvių stato už ispanų pergalę čempionate. Kiek mažiau – 36,5 proc. tiki Vokietijos, o 19,4 proc. – Olandijos rinktine.  

„Lietuvių nuomonė sutampa su lažybų tarpininkų prognozėmis. Tačiau analizuodami europiečių statymus, pastebime, kad labiausiai tikima Olandijos ir Vokietijos ekipomis, o ispanams prognozuojama tik trečia vieta“, – sakė „Unibet“ atstovas Anthony Cousins.

„Unibet“ didžiausią – 26 proc. – tikimybę teikia, kad „Euro2012“ turnyrą laimės Ispanija. Vokiečių ir olandų šansai vertinami atitinkamai 25 proc. ir 13 procentų. Čempionato šeimininkų – Lenkijos ir Ukrainos – ekipų galimybės laimėti taurę itin žemos – atitinkamai vos 2,5 proc. ir 1,7 procento. Turnyro autsaideriais laikoma Airija ir Graikija.

Dar daugiau intrigos – lažybose, kas taps rezultatyviausiu čempionato žaidėju. Po itin sėkmingo sezono aukštai vertinamos olandų puolėjo Robino Van Persie galimybės. Futbolo mėgėjai taip pat daug įvarčių tikisi iš lenko Roberto Lewandowski, vokiečio Mario Gomez ir ispano Fernando Torres.

Europos futbolo čempionatas – vienas svarbiausių renginių lažybų tarpininkams. Ta proga „Unibet“ pasiūlė daugiau nei 1,6 tūkst. statymų. Tarp jų ir tokios neįprastos lažybos, kaip, pavyzdžiui, kuriame čempionato stadione bus įmušta daugiausia įvarčių, kuris tiesėjas parodys daugiausia kortelių, kokio amžiaus bus paskutinį turnyro įvartį įmušiantis žaidėjas ir kitų.

Europos futbolo čempionatas Lenkijoje ir Ukrainoje prasidės birželio 8 d. ir tęsis iki liepos 1 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių