F.B.K. „Kaunas“ draugiškose rungtynėse susigrums su „Prelegentais“

Futbolo bendruomenės klubas (F.B.K.) „Kaunas“ toliau tęsia pasiruošimą naujam sezonui ir balandžio mėnesį turi suplanavę ne vieną kontrolinį mačą. Vienas iš jų įvyks jau šį sekmadienį, kuomet Vilniuje, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione Geltonai Žali stos į kovą su FK „Prelegentų“ vienuolike.

Praėjusį savaitgalį su LFF I lygos dalyviu Kazlu Rūdos „Šilu“ jėgas išmėginę kauniečiai, sekmadienį susigrums su daugkartiniais Sekmadienio futbolo lygos (SFL) nugalėtojais FK „Prelegentų“ futbolininkais, kurie labiau, nei dėl savo sportinių pasiekimų, žinomi dėl sudėtyje esančio gausaus būrio pramogų pasaulio atstovų.

„Labai malonu, jog gavome pakvietimą sužaisti kontrolines rungtynes su Vilniaus „Prelegentais“. Ši dvikova bus dar vienas išbandymas mūsų komandai ruošiantis sezonui. Tikimės, padovanoti gražias ir įsimintinas rungtynes mūsų sirgaliams ir žiūrovams“, - kalbėjo Geltonai Žalių vadovas Valdas Knyzelis.

Savo ruožtu „Prelegentų“ ekipos vadovas Ričardas Zdančius teigė, jog komanda jau pasiilgo varžybų, todėl būsimo susitikimo laukia su nekantrumu.

„Šiaip tai chebra jau pasiilgo rungtynių.Bandome vieną ar du kartus per savaitę susitikti, pasitreniruoti, tačiau paskutiniu metu dėl sniego, treniruotės vyko rečiau. Bus labai smagu po ilgo laiko išbandyti jėgas su Kauno regiono komanda“, - apie artėjantį susitikimą kalbėjo R.Zdančius.

Jis taip pat pabrėžė, jog vėl dėl SFL čempionų titulo kovosiantiems „Prelegentams“ šios rungtynės bus itin naudingos, pasiruošimo čempionatui, aspektu.

Rungtynės tarp atgimstančio F.B.K. „Kauno“ ir FK „Prelegentų“ vyks sekmadienį (balandžio 14 d.), 12:00 val., LFF stadione (Stadiono g. 2). Įėjimas į rungtynes nemokamas!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

sutrikes

sutrikes portretas
taigi rase kad FBK Kaunas bankrutavo. Kaip cia yra kad ji toliau egzistuoja ir tuo paciu pavadinimu?

TO-SUTRIKES

TO-SUTRIKES portretas
Dometis reikia kaunieti!!!! tam ,kad issaugoti pavadinima sukurtas futbolo bendruomenes klubas Kaunas (stai ir gaunasi FBK Kaunas),kuris neturi nieko bendro su (futbolo beisbolo klubu Kaunas)......stai ir viskas:)))))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių