Čempionų lygos apžvalga: „Real“ - „Bayern“

UEFA Čempionų lygoje trečiadienio vakare paaiškės antarasis klubas, kuris dalyvaus šio turnyro finale. Madride susitiks vietos „Real“ komanda prieš Miuncheno „Bayern“ klubą.

Pirmosios šių ekipų rungtynės Miunchene baigėsi bavarų pergale rezultatu 2-1. Jau 17-ają minutę „Bayern“ klubą į priekį išvedė prancūzas Franckas Ribery, tačiau Madrido miesto komandos saugas Mesutas Ozilas 54-ają minutę sugebėjo išlyginti rezultatą. Artėjant rungtynėms į pabaigą atrodė, kad komandos įsiskirs taikiai, tačiau 89-ąja minutę Mario Gomezas „Bayern“ ekipą išvedė į priekį ir šiose rungtynėse padėjo galutinį tašką.

Tačiau dabar visa kova persikelia į Ispanijos sostinę, Madridą, kur karališkasis klubas bandys panaikinti vieno įvarčio deficitą ir toliau tęsti savo kelią Čempionų lygoje. Tačiau „Bayern“ ne ta komanda, kuri lengvai pasiduos ir leis Madrido komandai švęsti pergale, tad turėtumėme išvysti išties gražų futbolą.

Madrido „Real“ komanda Ispanijos „Primera“ čempionate panašu, kad užsitikrino čempionų titulą, po to kai šeštadienį „Camp Nou“ stadione susitiko su aršiausiu priešu „Barcelona“ klubu ir rungtynėse šventė sunkią pergale rezultatu 2-1. Dabar Jose Mourinho auklėtiniai „Primera“ pirmenybėse turi septynių taškų persvarą nuo minėto „Barcelona“ klubo, tad vargu ar pavyks katalonams apginti čempiono titulą.

„Bundesliga“ čempionate viskas taip pat aišku. Antrą kartą iš eilės čempionatą laimėjo Dortmundo „Borussia“ klubas, tad „Bayern“ klubas ir vėl tenkinosi antrąja vieta. Paskutinėse rungtynėse Miuncheno miesto komanda susitiko su Bremeno „Werder“ klubu ir rungtynėse šventė sunkią pergalę rezultatu 1-2. Tad bavarams liko dar viena viltis - Čempionų lygos trofėjus, kuris tikrai komandai reikštų didelį laimėjimą.

Paskutiniai penki „Real Madrid” rezultatai:

„Barcelona 1 - 2 „Real Madrid“
„Bayern“ 2 – 1 „Real Madrid“
„Real Madrid“ 3 – 1 „Sporting Gijon“
„Atletico“ 1 – 4 „Real Madrid“
„Real Madrid“ 0 – 0 „Valencia“

Paskutiniai penki „Bayern” rezultatai:

„Werder“ 1 – 2 „Bayern“
„Bayern“ 2 – 1 „Real Madrid
„Bayern“ 0 – 0 „Mainz“
„Borussia“ 1 – 0 „Bayern“
„Bayern“ 2 – 1 „Augsburg“

Įdomus faktas: Madrido „Real“ klubas Europos turnyruose iš 11 žaistų rungtynių „Santiago Bernabeu“ stadione laimėjo 10 kartų.

Įdomus faktas: Miuncheno „Bayern“ komanda Čempionų lygoje išvykoje laimėjo tik vieną kartą iš keturių žaistų rungtynių.

„Los Galacticos“ gretose galės rungtyniauti visi futbolininkai, nes kartu su komanda treniruojasi po traumos pasveikę Ricardo Carvalho ir Lassana Diarra. Startinėje sudėtyje permainų nėra. Turėtų žaisti pagrindinis vienuoliktukas, tik vietoj portugalo Fabio Coentrao pamatysime brazilą Marcelo.

„Bayern“ komandai negalės padėti traumą patyrę Danielis Van Buytenas ir Breno Borgas. Startinėje sudėtyje taip pat didesnių permainų nėra ir bavarai galės, kaip ir jų priešininkai, žaisti kone stipriausia sudėtimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ali

ali  portretas
kaip buvo 2 0 tikejau kad isikapstys saunuoliai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių