„Swedbank" klientai kortelėmis gali atsiskaityti pašte

„Swedbank" bankas Lietuvoje baigė įrengti elektroninių kortelių skaitytuvų tinklą Lietuvos pašto skyriuose. Nuo šiol mokėjimo kortelių turėtojai pašto skyriuose galės atsiskaityti už įvairias paslaugas, sumokėti mokesčius.

Šiuo metu elektroniniai kortelių skaitytuvai, per kuriuos galima atsiskaityti VISA ir „MasterCard" sistemų kortelėmis, įrengti daugiau kaip 330 Lietuvos pašto skyrių. Visoje Lietuvoje yra apie 960 pašto skyrių. Pašto skyriai, kuriuose galima atsiskaityti „Swedbank" mokėjimo kortelėmis, pažymėti specialiais lipdukais.

Atsiskaityti „Swedbank" mokėjimo kortelėmis galima visų pirma už pašto paslaugas. Taip pat sumokėti už leidinių prenumeratą, sumokėti komunalinius mokesčius ir įmokas. Taip pat visuose paštuose galima atsiskaityti už prekes - pašto ženklus, vokus, atvirukus, periodinę spaudą, mobiliojo ryšio bendrovių išankstinio apmokėjimo paslaugų pakuočių ir papildymo kortelių, taksofono kortelių ir kitų prekių. Atsiskaitymui „Swedbank" mokėjimo kortelėmis pašto skyriuose papildomi mokesčiai netaikomi.

„Swedbank" banko klientai „Lietuvos pašto" skyriuose gali ir išsigryninti pinigų. Tai galima padaryti su banko kortelėmis per elektroninius kortelių skaitytuvus. Toks išgryninimas su debetinėmis ir kreditinėmis mokėjimo kortelėmis kainuos 0,6 proc., nuo sumos, minimaliai 3 litus. Pinigų išgryninimo įkainiai bankomatuose nesikeičia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių