Suplonėjus piniginei pusė lenkų atostogauti niekur nevažiuos

Grįžti į straipsnį

kaunietis x

kaunietis x portretas
tai, kad lenkai visą gyvenimą atostogauja -- lenkas ne tautybė, o profesija **

siaip

siaip portretas
pas lenkus ir taip daug pajurio, as ir pats pora syk atostogavau lenkijoj, Hel ir krynica morska, panasu i musu neringa

vasia

vasia portretas
važiuos ar nevažiuos tie lenkai kur nors man vienodai , ko čia rašinėjat nesamones...

dzimis

dzimis portretas
Kazkas is zurnalistu vis primena lenkus, kad nepamirstumem, idomu kam. Ar kazkas Lietuvoje pergyvena kur lenkai atostogaus...

O

O portretas
kas čia tokio? Tam ir parašytas straipsnis, kad galėtume pasidžiaugti: mes už lenkus turtingesni!

Artis

Artis portretas
aj, jai, jai, kaip blogai Lenkijoje... o kiek lietuvių jau badauja, nekalbant apie keliones? Tai tik propaganda nukreipti dėmesį nuo tragiškos mūsų padėties..

to Artis

to Artis portretas
Ir kiek gi badauja, kaip tu manai ?

Dana 7 komentarui

Dana 7 komentarui portretas
Badauja daug.Pažiūrėkite,kiek žmonių rausiasi šiukšlių dėžėse,kiek, ranką ištiesę ,prašo išmaldos.O, kas neprarado savigarbos,badauja.Paskaičiuokite ,kaip galima išgyventi iš 800 litų,o kaip išmaitinti ir aprengti vaikus,o kur dar visos smulkmenos,be kurių negali egzistuoti.Netyčia užmeskite akį į tuos ,kurie apsiperka parduotuvėse: pakilnoja prekę,įsideda į krepšelį,nueina kelis metrus ,pažiūri į piniginę ir atneša,deda prekę į lentyną.Oi,ne iš gero gyvenimo tokie pirkinėjimai.

rimi

rimi portretas
o kai dar parduotuveje tave visaip bando apgaut(((paraso akcija,2litais pigiau,zmogus paima o prie kasos uzmoka 2litai brangiau,gerai jai pastebesi,o jai ne?kai paklausi kodel taip,sako arba pamirso kaina pakeist,arba sako tau vaidenasi!!!

8-jam danai aitvaras

8-jam danai    aitvaras portretas
badauja ir rausiasi po siuksliu dezes tik kvailiai ir alkoholikai, nes normalus pilietis nesiknis po siuksles tik degradas, o uz 800 litu dirba tik kvailys, asilas, nes kai ieskai darbo ir tau pasako ,kad mokes tik minimuma, reik spauti i akis ir iseiti. Kai dvidesimt apspjaus ,o keli ir i nosi ivairuos, tai slykstynes darbdaviai bijos daugiau toki uzdarbi siulyti. Tapkite pagaliau zmones, o ne vergai slykstus...

Galerijos

Daugiau straipsnių