„Senukų“ prezidentas A.Rakauskas investavo Turkijoje

Vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų, statybos ir buities reikmenų prekybos centrų tinklą valdančios bendrovės „Senukai“ prezidentas Augustinas Rakauskas investavo į viešbučių verslą.Turkijoje.

A.Rakauskas su šeima netoli Alanijos atidarė prabangų viešbutį „Villa Augusto“, rašo portalas eversus.lt. Viešbutyje yra 20 kambarių bei apartamentų, konferencijų salė, SPA centras - „Augusto SPA“, lauko baseinas.

„Villa Augusto“ yra pirmoji A.Rakausko investicija Turkijoje, o ar į šį verslą jis investuos daugiau, priklausys nuo situacijos ir Lietuvoje, ir Turkijoje. Tačiau pats A.Rakauskas į eversus.lt klausimus apie investiciją Turkijoje neatsakė.

Lietuvos statistikos departamento duomenimis, Lietuvos tiesioginių investicijų į Turkiją nebuvo nuo 1997 metų. Todėl „Villa Augusto“ gali būti viena didžiausių lietuviškų investicijų šioje šalyje.

50 proc. plius viena „Senukų prekybos centro“ akcija priklauso Suomijos koncerno „Kesko“ antrinei įmonei „Rautakesko“. 30 proc. akcijų vldo A.Rakauskas, 20 proc. - Artūras Rakauskas.

„Senukų prekybos centro“ grupei priklauso įmones „Senukai“, „SPC Holding“, „Romos Holdinas“, Latvijos „Senukų Tirdzniecibas Centrs“, kurios veikla nuo 2010-ųjų vidurio sustabdyta, ir Baltarusijos OMA bei „Konsoma“.


Šiame straipsnyje: Augustinas Rakauskassenukai

NAUJAUSI KOMENTARAI

sdfg

sdfg portretas
asdfg

kaunas

kaunas portretas
ko senuku spekulentas neinvestuos i Turkija,juk plesia isijuozdamas is pirkeju ,kai kurios prekes atsiveziau is kitu saliu .o senukuoseviens prie vieno du kartus brangiau.dabar turkus ples i sveikata.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Rakauskas reto lygio sukcius ir melagis.Visuomeneje pristatomas,kaip labdaringas ir pamaldus zmogus,o tikroveje,tai despotas ir vergvaldys.Tai isskirtinai blogas zmogus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių