TV3 permainas padiktavo konkurentai


2009-02-28
"TV dienos" inf.
TV3 permainas padiktavo konkurentai

TV3 žaidimą "Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga" pamėgę žiūrovai turės pratintis prie naujo laiko – jau pirmoji pavasario laida bus perkraustyta iš šeštadienio į penktadienio vakarą.

Ir tai reikėtų laikyti išmintingu TV3 programos strategų žingsniu – vienas brangiausių šio sezono projektų kentėjo nelygioje kovoje nuo tos dienos, kai LNK tuo pačiu laiku pradėjo rodyti populiarųjį muzikos šou "Žvaigždžių duetai". Ir kai per visas informavimo priemones nuvilnijo skaivų ruslanų bučinių, dešrelių valgymo, išmetimo, sugrįžimo ir kitokie šou.

Naujasis laikas "Nerealiesiems" turėtų būti palankesnis – bent jau pastarosiomis savaitėmis LNK penktadienio vakarais kartoja senus proginius koncertus.

Penktadienio vakarais iki šiol rodytas muzikos šou "Padainuokim!" netaps nauju "Žvaigždžių duetų" konkurentu (šeštadieniais buvusių "Nerealiųjų" laiku nuo šiol TV3 planuoja rodyti filmus visai šeimai).  TV3 pranešė, kad laida (taigi ir Edmundas Kučinskas su Viktorija Perminaite) išleista kūrybinių atostogų. Laidos kūrėjų paprašyta atsišviežinti. Bet jų grįžimo į ekraną laikas nenumatytas. Gal tai priklausys nuo to, ar nauju laiku prigis "Nerealieji"?