Astrologinė prognozė vasario 7 – 13 dienoms


2009-02-07
Sidonija
Astrologinė prognozė vasario 7 – 13 dienoms

AVINAS

Savaitgalį pasistenkite dėl šeimos, sutvarkykite praktinius, buitinius reikalus, padėkite tėvams. Galbūt apsilankysite klube ar koncerte. Pavyks laimėti patinkančio asmens dėmesį. Tik nepersistenkite – netapkite persekiotojais. Kitą savaitę teks rimtai triūsti darbe arba rūpintis sveikata, įvaizdžiu. Venkite kelti ultimatimus, nelįskite į skolas ir intrigas darbe. Labiau prižiūrėkite vaikus. Nuo ketvirtadienio opūs bus partnerystės klausimai. Kažkuo galite nuvilti mylimą žmogų. Nusimato naudingas susitikimas su pažįstamu asmeniu. Jo tarpininkavimas padės kažką išspręsti. Pravartu aptarti naujus projektus, aiškintis juridinius klausimus.

Meilės pasimatymui iš dalies neblogas sekmadienis, ketvirtadienis, puikus penktadienis. Dalykinei veiklai palankus antradienis, trečiadienis.

JAUTIS

Savaitgalį noriai bendrausite, svečiuositės. Nusimato netikėtas nuotykis, pasiūlymas. Vis dėlto nederėtų varginti savęs išvykomis bei kontaktais, kurių nepageidaujate. Galite susipykti, susižeisti. Nuo pirmadienio tikėtini priekaištai, teks aiškintis, teisintis. Arba jūs patys visaip drumsite ramybę šeimoje, darbe. Tikėtinas neblogas kūrybinis sumanymas, bet reikėtų vengti spekuliacijų, aferų. Neplanuotų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai, pažįstami. Profesinei sričiai teks skirti itin daug dėmesio, apsispręsti dėl konkrečių veiksmų, atsiskaityti už atliktus darbus. Apdairiai tvarkykite dokumentus. Tiktų vizituoti oficialius asmenis, aiškintis juridinius klausimus.

Meilei palankus šeštadienis, antradienis, iš dalies ir trečiadienis. Dalykine prasme palankiausias penktadienis.

DVYNIAI

Laikotarpio pradžioje kils kūrybinių idėjų, naujų planų. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, pelnysite aplinkinių dėmesį. Vis dėlto situacija bus nestabili ir galimi keblūs netikėtumai. Nuo pirmadienio norai bendrausite, bet kai kurie pokalbiai baigsis ne taip, kaip planuota. Gali atsirasti nenumatytų techninių, komercinių rūpesčių. Panašu, kad teks imtis tarpininkavimo, derėtis. Saugokitės traumų, avarijų. Galimos neplanuotos išlaidos. Periodo pabaiga turėtų būti šauni. Nusimato renginys, pasirodymas arba pasimatymas. Galite pasižymėti kokiame nors konkurse. Galbūt kažkas ypatingo įvyks jūsų vaikų ar mylimo žmogaus gyvenime.

Meilės reikalams palankiausias ketvirtadienis, penktadienis. Kūrybinei ir intelektinei veiklai taip pat tinkamos šios dienos.

VĖŽYS

Net jei tingėsite, savaitgalį pasistenkite atitrūkti nuo rutinos, nueikite į prasmingą renginį. Turbūt jausite norą gyventi komfortiškiau ir graušitės, kad tam yra kliūčių. Galimas susitikimas ar įvykis, kuris ne itin nudžiugins arba per daug kainuos. Kitos savaitės pradžia bus kupina rūpesčių. Galimos netikėtos išlaidos, rinkliavos. Pastebėsite, kad kai kurie įsipareigojimai darosi nuostolingi. Netylėkite, imkitės iniciatyvos, pajudinkite skolininkus ir galimus rėmėjus. Pravartu mokytis, ieškoti reikalingos informacijos. Galite gauti rimtą pasiūlymą. Svarbu nebijoti permainų ir išbandyti save.

Meilei neblogas savaitgalis ir antradienis. Smulkiems darbo reikalams tinkamas antradienis, trečiadienis.

LIŪTAS

Periodo pradžioje problemų gali kelti sveikata ir santykiai su antrąja puse. Siekite tarpusavio supratimo, venkite dviprasmiškų situacijų, kitaip galite pakliūti į komplikuotą padėtį. Nuo pirmadienio dvasinė jūsų būsena bus nestabili. Jei įmanoma, daugiau laiko skirkite poilsiui. Profesinė bei verslo situacija nekels nerimo, jei viskas klostysis kaip suplanuota. O jeigu ne, nedarykite spontaniškų sprendimų, nes grės nuostoliai. Derėtų išsiaiškinti tuos santykius, kurie dalykiškai ar finansiškai įpareigoja. Periodo pabaigoje palanku tartis dėl bendradarbiavimo, derėtis, užmegzti ryšius, sudaryti sutartis, susižadėti. Kai kai kurios jūsų viltys ims pildytis.

Meilei neblogas ketvirtadienis, puikus penktadienis. Verslo reikalams geras antradienis ir trečiadienis iki pavakarių, įvairiems sandoriams, vizitams – penktadienis.

MERGELĖ

Savaitgalį nekasdieniškai leisite laisvalaikį. Gabūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą ar nueisite į klubą. Galite užmegzti pažintį, įsigyti naują gerbėją. Tačiau išleisite nemažai pinigų. Itin rūpinkitės sveikata. Kitos savaitės pradžioje jus kamuos dvejonės arba nekaip jausitės. Pasistenkite nesinervinti dėl išgirstų apkalbų. Galite gauti pakvietimą į renginį, pasimatymą ar pobūvį. Galimas netikėtumas, kuris jus privers elgtis kažkaip neįprastai, rizikuoti. Yra pavojus susižeisti arba sužeisti kitą žmogų, pakenkti savo ar jo reputacijai. Periodo pabaigoje pavyks daug nuveikti, jei imsitės svarbių darbų, ieškosite reikalingų ryšių, prekių, informacijos. Tai, dėl ko pavyks susitarti, atneš naudos.

Meilei palankus šeštadienis, puikus antradienis. Verslo reikalams iš dalies neblogas ketvirtadienis, šaunus penktadienis.

SVARSTYKLĖS

Periodo pradžioje jums itin norėsis puoštis. Turbūt apsilankysite grožio salone, įsigysite stilingą drabužį. Dėl to sulauksite ne tik pagyrų, bet ir kritikos. Smagu bus susitikti su draugais. Tik venkite dviprasmiškų situacijų meilės reikaluose. Saugokite vaikus. Emociškai įtempta bus kitos savaitės pradžia, ypač jei vadovaujate kolektyvui, ką nors organizuojate. Gali kilti nesusipratimų. Į paviršių kils slapti dalykai. Nemalonios smulkmenos gali užgožti tikruosius siekius, sulaikyti nuo to, ką numatėte. Itin rūpinkitės sveikata. Periodo pabaiga palanki kūrybai. Turbūt gausite pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Kažkas gali jums susukti galvą. Įmanomas meilės prisipažinimas.

Meilės pasimatymui tinkamas sekmadienis, ketvirtadienis, o ypač - penktadienis. Darbingas bus šeštadienis. Kūrybinei veiklai geras ketvirtadienis, penktadienis.

SKORPIONAS

Savaitgalį būkite su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija jus džiugina. Palanku demonstruoti talentus arba tam padrąsinti vaikus. Nuo pirmadienio sutelkite dėmesį į profesinius reikalus, bet kol kas nekelkite sau naujų tikslų. Bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Galite susidurti su kitų nenoru taikstytis su jūsų trūkumais ar reikalų atidėliojimais. Galite gauti pastabų ir dėl įvaizdžio, manierų. Kažkas gali jus pergudrauti, o tai reikštų nuostolį. Periodo gale daug dėmesio teks skirti šeimai, individualiam verslui, remonto, ūkio darbams. Nuosavybės, uždarbio, nuomos reikalai turėtų krypti į geresnę pusę.

Meilės pasimatymui tinkamas šeštadienis, antradienis, trečiadienis. Darbuotis seksis savaitgalį bei pirmadienį, antradienį.

ŠAULYS

Savaitgalis bus nenuobodus. Tikėtinos pažintys, debatai, galbūt gausite pasiūlymą vykti į kelionę, sudalyvauti renginyje. Šaunu, jei artimam žmogui paruošite originalią dovaną. Nuo pirmadienio jausite didelį aplinkinių susidomėjimą jumis. Tačiau jie jus vertins kitaip, nei jūs įsivaizduojate. Panašu, kad jums primins pareigą, atsakomybę arba vers atsiskaityti už atliktus darbus. Galite tartis dėl įsidarbinimo, atlygio už paslaugą. Galimi ir nenumatyti įvykiai, įtraukiantys jus ar šeimos narius. Periodo pabaiga palanki sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar pramogoms. Staiga galite kažkuo pasižymėti.

Meilei neblogas sekmadienis, pirmadienis, ketvirtadienis, penktadienis. Dalykinei veiklai tinkamas antradienis, trečiadienis, penktadienis.

OŽIARAGIS

Periodo pradžia žada naujienų ir įspūdžių. Jei turite problemų, susijusių su partneryste, nesunkiai viską išsiaiškinsite. Pasistenkite riboti savo apetitą materialiems daiktams, gardumynams, svaigalams. Kitos savaitės pradžioje galite išleisti pinigų netikusiam daiktui, nereikalingai paslaugai. Arba tai padarys jūsų antroji pusė. Saugokitės sukčių, aferistų. Iš toli gali atvykti svečias arba gausite žinią iš oficialios institucijos. Jums derėtų rimtai vykdyti seniau prisiimtus įsipareigojimus. Periodo pabaigoje nusimato reikšmingi susiėjimai, susitarimai. Galbūt gausite neblogą pasiūlymą ar pažadą, galintį pozityviai paveikti jūsų materialinę gerovę, ateitį.

Meilei neblogas antradienis, iš dalies trečiadienis. Profesinė veikla gerai seksis nuo antradienio iki periodo galo. Ypač palankus penktadienis.

VANDENIS

Laikotarpio pradžioje daug ką galėsite pakreipti savo naudai. Tiktų keisti gyvenimo būdą, asmeninį stilių. Galite tikėtis dėmesio, dovanos ar mielos staigmenos. Tačiau bendraudami venkite puikuotis ir girtis. Atsargiai su technika. Kitos savaitės pradžioje tikėtinas emocinis stresas, o gal net santykių nutrūkimas, jei į paviršių iškils ilgai slėptas dalykas. Neregzkite intrigų, nesukčiaukite. Dėl palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto. Nerimo kels sveikata. Periodo pabaigoje nusimato kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais ar pan. Nuo jiems padaryto įspūdžio priklauso jūsų autoritetas bei planai, susiję su kelione, studijomis, karjera.

Meilės pasimatymui neblogas ketvirtadienis, puikus penktadienis. Verslo reikalams geras antradienis, protinei veiklai, vizitams – ketvirtadienis, penktadienis.

ŽUVYS

Periodo pradžioje pasižymėsite išradingumu. Palanku spręsti asmenines ir vaikų problemas. Netikėtas patyrimas arba informacija padės sutvarkyti aktualų reikalą. Kils noras keisti įvaizdį, koreguoti gyvenimo būdą. Nuo pirmadienio nuotaiką gadins nekokia savijauta arba smulkios nesėkmės. Svarbu nieko neskubinti, nepasikliauti neaiškia informacija ar gandais. Įveikite norą leistis į lengvabūdišką avantiūrą arba išlieti susikaupusias pretenzijas, antraip sulauksite nepavydėtino atoveiksmio. Periodo pabaigoje gali pavykti prastumti aktualų projektą ir pagerinti finansinę padėtį arba atsikratyti skolos, išvengti žalos.

Meilei palankus šeštadienis, neblogas ir antradienis. Kūrybinė veikla seksis savaitgalį ir turbūt ketvirtadienį, penktadienį.