„Žalgirio“ rungtynės spindėjo vaikų šypsenomis (VIDEO)


2009-02-02
Diena Media inf.
„Žalgirio“ rungtynės spindėjo vaikų šypsenomis (VIDEO)

Paskutinė sausio diena keliems šimtams vaikų iš daugiau nei 10 globos namų, Kauno apskrities kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centro bei Kauno apskrities specialiosios mokyklos nušvito kitomis spalvomis. Kauno „Žalgirio" ir Rygos ASK rungtynėse apsilankę mažieji išvydo ne tik pilnutėlę sporto halę, žalgiriečių pergalę, bet ir pabendravo su visais „Žalgirio" krepšininkais.

Pirmieji vaikų globos namų auklėtinių pulkai į halę pradėjo gužėti dar likus valandai iki rungtynių. Kiekvienas dovanų gavo po „Žalgirio" sezono žurnalą, todėl nenuobodžiavo ir iki mačo pradžios. Vaikai iš globos namų užpildė beveik visą Kauno sporto halės A tribūną.

Akcijai sklandžiai vykti padėjo ir KTU Studentų atstovybė, kurios atstovė Brigita Dūdaitė džiaugėsi mažiesiems suteikta galimybe apsilankyti „Žalgirio" rungtynėse: „Vaikai labai patenkinti, jiems viskas įdomu. Jie labai myli žaidėjus, tiesiog seka juos žvilgsniais, pažįsta kiekvieną. Tikimės, kad bendradarbiaudami tokias akcijas rengsime ir ateityje."

Po rungtynių Kauno „Žalgirio" krepšininkai mažiesiems gerbėjams atsidėkojo bendraudami su jais kone visą pusvalandį. Kiekvienas norintis galėjo gauti žalgiriečio autografą ar nuotrauką atminimui.