Anekdotų kišenė


2005-11-26
Anekdotų kišenė

Kinai iš Rusijos brangiai nusiperka naujausio lėktuvo MIG modelio detales bei brėžinius. Ilgai konstruoja, tačiau galutinis rezultatas - traktorius. Kinai stebisi, skambina į Rusiją, papasakoja, kas atsitiko.

- Ar atidžiai perskaitėte brėžinius? - klausia rusai. - Išardykite, dar kartą atidžiai perskaitykite ir sukonstruosite lėktuvą.

Kinai išardo, perskaito instrukcijas, ilgai konstruoja, tačiau vėl pagamina traktorių. Skambina į Rusiją. Rusai aiškina tą patį:

- Išardykite, labai atidžiai perskaitykite instrukciją, ir pagaminsite lėktuvą.

Kinai dar kartą išardo lėktuvą, perskaito instrukciją, tačiau vėl sukonstruoja traktorių. Įtūžę skambina į Rusiją ir reikalauja arba atiduoti pinigus, arba paaiškinti, kaip sukonstruoti “migą”.

- Mes sakėme labai atidžiai perskaityti instrukciją, - sako rusai. - Ar skaitėte paskutinį, ranka parašytą sakinį?

- Ne, - pripažįsta kinai.

- Na, štai... O ten parašyta. Ir po darbo viską gerai apdoroti kūju.


Afrikoje musė sutinka dramblį.

- Drambly, liūdnas tavo gyvenimas. Pasimyli tik kartą per metus, - linguoja galva musė.

- O tu kiekvieną dieną tai darai. Koks gali būti malonumas? - atsako dramblys.

- Ooo, kad žinotum! Nori, parodysiu, - sako musė.

- Hm... Na, gerai, rodyk.

Musė įskrido į dramblio užpakalį, pro straublį išlindo.

- Ooo, na ir kaifas, muse. Tik pasvajoti galėjau!

Musė dar kartą įskrenda pro užpakalį ir išlenda pro straublį. Dramblys apsalęs prašo pamaloninti paskutinį kartą. Musė vėl įskrenda pro užpakalį, o šis po akimirkos sau į užpakalį įkiša straublį ir patenkintas sako:

- Amžinas kaifas!


Nuskęsta laivas. Išsigelbėja prancūzas, anglas ir rusas ir visi patenka į negyvenamą salą. Po mėnesio jie randa butelį, atidaro, išlenda džinas. Laimingas, besišypsantis dėkoja vyrams ir pažada išpildyti po du norus.

- Noriu įspūdingos prostitutės ir namo, - sako prancūzas. Džinas mostelėjo ranka, atsirado nuostabi mergina, prancūzas patenkintas.

- Noriu butelio gero viskio ir pas šeimą į namus, - sako anglas. Džinas mostelėjo ranka, prieš anglo akis kaipmat atsirado butelis viskio.

- Ko tu nori? - klausia džinas ruso, kai anglas ir prancūzas išnyko ir atsirado savo gimtuosiuose namuose.

“Hm... - mąsto rusas. - Namuose šalta, atlyginimas mažas, žmona - stora bambeklė... O čia šilta, gera, nebloga kompanija...”

- Noriu kibirą, ne, du kibirus naminukės ir kad tuos du grąžintum atgal...

Papasakojo Modestas VASILIAUSKAS