Vištienos vėrinukai

Vištienos vėrinukai

2010-04-06 17:30
Kepsninei

Kepsninei


Pavasario receptas

800 g vištienos filė,

6 žaliosios citrinos,

6 raudonos aitriųjų paprikų ankštys,

Provanso žolelių rinkinys,

3 obuoliai,

3 šaukštai aliejaus,

druskos, pipirų.

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir apie 6 val. palikti marinuotis 4 žaliųjų citrinų sulčių ir 4 kapotų aitriųjų paprikų mišinyje. Marinuotą mėsą paskaninti druska, pipirais, žolelėmis. Obuolius (neluptus) supjaustyti gabaliukais, kurių dydis panašus į vištienos vėrinukų dydį, ir apšlakstyti likusių žaliųjų citrinų sultimis. Palikti pusvalandžiui. Po to ant bambukinių pagaliukų suverti mėsą pakaitomis su obuoliais, aptepti aliejumi ir kepti kepsninėje maždaug 15 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų