Vilniuje sulaikyti neblaivūs vairavę ugniagesys bei policininkė

  • Teksto dydis:

Vilniuje šeštadienio naktį neblaivus vairavęs ugniagesys nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į medį, o sekmadienio rytą sulaikyta neblaivi vairavusi policijos tyrėja, pranešė Policijos departamentas.

Gegužės 6 dieną apie 1.40 val. Savanorių prospekte automobilis „VW Passat“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto neblaivaus Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Vilniaus APGV 1-os komandos budinčios pamainos vyresniojo ugniagesio-gelbėtojo D.G., nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Per eismo įvykį nukentėjo vairuotojas, kuris dėl riešo traumos medikų pagalbos atsisakė, bei 1992 metais gimusi keleivė, kuri dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

1991 metais gimusiam ugniagesiui nustatytas 2,32 promilės girtumas.

Gegužės 7 dieną 7.38 val. Žirmūnų gatvėje sustabdytas nuosavas automobilis „Mazda“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuota neblaivi Vilniaus miesto 3 policijos komisariato vyresnioji tyrėja A. A.

1981 metais gimusiai moteriai nustatytas 1,66 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyti

Vyti portretas
tą kurvą iš policijos.

jonas

jonas portretas
.tik pagalvokit kokie lietuvoje tyrejai???!!!!tai kaip gi jie gali padeti zmogui,ar objektyviai ka nors istirti???jie parsidave,priklausomi,giminiu klano alhasai!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių