Vilniuje apsivertė „BMW X5“: trenkėsi į stulpus, sužaloti žmonės (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje įvyko smarki eismo nelaimė – BMW apsivertė, visur pabiro visureigio detalės. Pranešama apie sužalotus žmones.

Policija pagalbos skambučio sulaukė 19.22 val. Šalia buvę žmonės sakė, jog mato apvirtusį automobilį „BMW X5“.

Kauno.diena.lt susisiekė su Vilniuje sekmadienį budėjusiais  pareigūnais. „Kol kas žuvusiųjų nėra, tik du sužeisti: vyras ir moteris. Manau nuo „Litexpo“ į Lazdynus važiavęs automobilis atsitrenkė į kokį bordiūrą ir apvirto. Nes kitaip neįmanoma lygioje vietoje“, – sakė Vilniaus policijos atstovas. Sekmadienio vakare budėję pareigūnai nežinojo jokių aplinkybių: nei kas vairavo, nei ar  automobilį vairavęs asmuo buvo blaivus. Abu automobiliu važiavę žmonės išvežti į ligoninę sąmoningi.

Pasak policijos pareigūno, į eismo įvykio vietą buvę atvykę ir ugniagesiai, jie padėjo nukentėjusiems išlipti iš automobilio, tačiau rimtesnės pagalbos šįkart neprireikė. 

Kol kas kelias nuo „Litexpo“ parodų rūmų link Lazdynų užtvertas. „Kol kas viešasis transportas stovi, o pravažiuoti kitiems automobiliams leidžiame per žalią veją“, – sakė Vilniaus policijos budintis pareigūnas. 

Pirmadienį policija pateikė daugiau detalių apie incidentą.

Kaip pranešė Policijos departamentas, Vilniuje, pirminiais duomenimis, neblaivaus vairuotojo automobilis trenkėsi į du troleibusų tinklo stulpus.

Automobilis „BMW X5“, vairuojamas, pirminiais duomenimis, neblaivaus 34 metų vyro, nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į troleibusų kontaktinio tinklo stulpą, vertėsi ir apgadino dar vieną troleibusų stulpą.

Mašina apvirto ant stogo, kelyje pabiro jos detalės.

Per eismo įvykį sužalotas automobilio vairuotojas ir kartu važiavusi 33 metų moteris.

Jie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzipai

Dzipai portretas
nestabilus!

Wilno nasze

Wilno nasze portretas
Koks protingas BMW.Pamatė,kad jį vairuoja prietranka-ėmė ir apsivertė.

Anonimas

Anonimas portretas
kodėl velnias padeda tokiem lakstūnam ,nesuprantu.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių