Į krepšinio rungtynes Vilniuje du jaunuoliai nusprendė pasiimti marihuanos

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone, Maišiagaloje, Kelių policijos skyriaus ekipažas sustabdė BMW automobilį – jo vairuotojas pareigūnams sukėlė įtarimų dėl jauno amžiaus.

Policijos duomenimis, lapkričio 5 dieną apie 16.35 val. pareigūnai pastebėjo Mokyklos gatve važiuojantį BMW ir nusprendė šį automobilį sustabdyti ir patikrinti.

Kaip paaiškėjo, į krepšinio varžybas Vilniuje BMW važiavo du asmenys – 23 metų amžiaus vairuotojas bei 21-erių amžiaus keleivis.

Automobilio salone buvo juntamas degintų kanapių kvapas, todėl pareigūnai paklausė, ar šie nevartojo narkotinių medžiagų. Abu jaunuoliai atsakė, kad retkarčiais rūko „žolę“. Vairuotojas neslėpė, kad prieš kelias dienas Vilniuje už 20 eurų abu jie nusipirko narkotikų – apie 1,5 g augalinės kilmės kanapių-marihuanos. BMW keleivis prisipažino dar turįs narkotinių medžiagų ir iš striukės kišenės ištraukė metalinę dėžutę, kurioje buvo žalsvas plastikinis maišelis bei viena susukta cigaretė su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga. Paklausus, kokia medžiaga yra maišelyje, jaunas vyras pripažino, kad tai – marihuana asmeniniam naudojimui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių