Avariją sukėlęs šiukšliavežio vairuotojas pūstelėjo 3,25 promilės

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Lentvaryje avariją padariusio šiukšliavežio vairuotojui nustatytas sunkus girtumas, pranešė Vilniaus apskrities policija.

10.30 val. Trakų policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Lentvaryje šiukšliavežio vairuotojas prasilenkdamas kliudė kito vilkiko veidrodėlį ir iš įvykio vietos pasišalino.  

Pareigūnai nuvyko į įvykio vietą ir kelkraštyje pastebėjo šiukšliavežį, kuriame sėdėjo vairuotojas. Pasak policijos pranešimo, dar nepradėję bendrauti su vairuotoju, pareigūnai suprato, kad jis neblaivus. Alkoholio matuokliu vyrui nustatytas sunkus 3,25 promilės girtumas. Girtas vairuotojas pristatytas ir į gydymo įstaigą kraujo mėginiui paimti.

Trakų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, 49-erių metų amžiaus Vilniaus rajono gyventojui pareikšti įtarimai dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas už vairavimą kelių transporto priemonės apsvaigus nuo alkoholio, kai kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki vienerių metų.


Šiame straipsnyje: avarijagirtas vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

TIMAS

TIMAS portretas
PASIULYCIAU ..... bausti teisejus ar teisesaugos darbuotujus kurie ivairiais budais padeda isvengti atsakomybes vairuotojams ,kuriu alkoholio promiles virsija 1.5 pr. ISTATYMAI turi realiai drausminti o ne juokinti visuomene ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių