Pareigūnų bendruomenė gedi tragiškai žuvusio policininko: jo šeima neteko mylimo vyro ir tėvo

  • Teksto dydis:

Trakų rajone esančiame Rūdiškių kaime penktadienį per nepilnamečių vairuoto automobilio avariją žuvo policijos pareigūnas.

„Žuvusysis – Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų policijos komisariato pareigūnas, gimęs 1970 metais“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Užuojautą dėl pareigūno Sauliaus Lipskio žūties pareiškęs generalinis policijos komisaras Renatas Požėla teigė, jog „jo šeima neteko mylimo vyro ir tėvo“. 

„Visos policijos bendruomenės vardu reiškiu nuoširdžią užuojautą kolegos Sauliaus šeimai ir artimiesiems. Būkime atsargūs. Saugokime save ir savo artimuosius“, – teigia generalinis komisaras.

Jis pakvietė kolegas padėti žuvusiojo šeimai ir paaukoti pinigų.

Jis pakvietė kolegas padėti žuvusiojo šeimai ir paaukoti pinigų: „Kviečiu visus kolegas šią sunkią akimirką pagal galimybes pagelbėti Sauliaus šeimai. Paaukoti galite pervedę auką į Labdaros ir paramos policijos pareigūnams fondo sąskaitą, parašę „Sauliaus šeimai“. Sąskaitos Nr. LT397044060008220728.“

Policijos duomenimis, avarija apie 7 ryto įvyko, kai kol kas nenustatyto vairuotojo vairuotas „BMW X5“, kirsdamas kelių sankirtą, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio pareigūno vairuoto automobilio „Volkswagen“.

BMW vyko keturi nepilnamečiai, jie taip pat nukentėjo. Kas vairavo automobilį – aiškinamasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fj

Fj portretas
Sunku nustatyti, kas vairavo automobilį, nes visi asmenys buvę automobilyje BMW turi silpną regą ir nešioja akinius. Graudu. Užuojauta žuvusio artimiesiems.

Irena

Irena portretas
Užuojauta šeimai netekusiai maitintojo,o kur mirties bausme išmatoms,ir pedofilines snargliu teisėms,babkes išsuka turtingu giminaičių,kur įdomu buvo teisės prie 39 metus,gyvenom su pijokais,kalejminiams,psichiniais ligoniais,ant vaikų siko kas norėjo,net pareigūnai ir kaimynai pasiukodavo ties smilkiniu,jei vaikas pasiskusdavo ,kad motinos joberis su gimine tyčiojasi ir izeidineja,nusisikti ant vaikų,įdomu iš kur teisės atsirado,atsedeje ar jų giminės teisės įkūrė,tik kieno ,naudai dabar tik nusikaltėlius gina,kada mirties bausme bus grąžinta atmatoms,ar ES komisijos uždraudė

Vokas

Vokas portretas
Atsakomybė vaikų teisių atstovams ir jos sukurėjams. Lietuvoje nėra blaiviai mąstančius vadovu. Tik debilai vadovai gali drausti tėvams auklėti savo vaikus. Kodėl kišami į kalėjimą Šiauliuose nužudytos mergaitės susuktos į kilimą vaikai, turėtų sėdėti debilai vaikų teisiu vadovai. Kai debilai bus uždaryta kalėjimuose, nebus tokiu nelaimiu ir nebeatimimės vaikų iš tėvų. Kodėl prie Rusijos santvarkos gyvenimas buvo laimingas?
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių