„airBaltic“ apkarpė skrydžius

Latvijos oro bendrovė "airBaltic" šį mėnesį nutrauks tiesioginius skrydžius iš Vilniaus oro uosto į Stokholmą, Miuncheną ir Milaną.

Įmonė pranešė, jog "airBaltic" lėktuvai iš Vilniaus į Stokholmą nebeskraidys nuo balandžio 10 d., į Miuncheną – nuo balandžio 15 d., į Milaną – nuo balandžio 16-osios.

Pasak "airBaltic" viceprezidento ir generalinio direktoriaus Lietuvoje Tado Vizgirdos, skrydžių mažėjimą iš Vilniaus oro uosto lėmė pasikeitusi aviacijos rinkos padėtis regione ir sumažėjęs keleivių srautas.

Pranešime teigiama, kad "airBaltic" šiuo metu svarsto galimybę pasiūlyti dar daugiau skrydžių iš Rygos – tai turėtų paaiškėti po Velykų. Šiuo metu keleiviai iš Vilniaus, persėsdami Rygoje, "airBaltic" lėktuvais gali skristi į 50 miestų Vakarų Europoje, NVS šalyse, Skandinavijoje, Viduržemio jūros regione.

Oro bendrovė taip pat atnaujino skrydžių Vilnius–Ryga tvarkaraštį. Dabar "airBaltic" šiuo marštutu kasdien skraido šešis kartus. Nuo balandžio 15 d. papildomas reisas tarp minėtų miestų bus vykdomas didesniu "Boeing 737" lėktuvu vietoj dabartinio "Fokker 50".

Be to, "airBaltic" pranešė planuojanti į skrydžių tvarkaraštį įtraukti daugiau tiesioginių reisų į Palangos ir Rygos oro uostus ir iš jų. Papildomi skrydžiai, kurie prasidės nuo birželio 1-osios, numatomi pirmadieniais ir penktadieniais. Šiuo metu keleiviai iš Lietuvos kurorto į Latvijos sostinę su "airBaltic" gali skristi aštuonis kartus per savaitę.

"airBaltic" tiesioginius skrydžius iš Palangos ir Rygos pradėjo balandžio 1-ąją. Keleivius skraidina lėktuvai "Fokker 50".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių