Vilniaus eglę demontavo Kauno įmonė

Praeiviams trečiadienį šypseną kėlė toks vaizdas: pagrindinę Vilniaus kalėdinę eglę demontuoja Kauno įmonė.

„Šiuo konkrečiu atveju negaliu pasakyti, kaip yra, bet dabar „Kauno kranai“ turi savo filialą Vilniuje. O tas pavadinimas „Kauno kranai“... žinote, pasaulis yra mažas“, - sakė šiuo metu Švedijoje esantis įmonės technikos direktorius.

Bendrovės autokranų baro vadovas Artūras Dadurka sakė, jog tokios reakcijos ir pavyzdžiai tik parodo, kad įmonė gerai dirba.

„Turime Vilniuje filialą ir suteikiame paslaugą. Mus samdė „Švenčių studija“, o ne savivaldybė. Dirbame su daug objektų Vilniuje. Eglutę mes ir surinkome, o kai surinkome, nusifotografavau jos fone ir parašiau: „Vilniečiai, turėsite šiemet šventes, nes aš buvau geras“, - šypsojosi pašnekovas.

Katedros aikštėje elgė stovėjo nuo praėjusių metų gruodžio 1-osios iki šių metų sausio 9-osios. Kalėdinių šviesų instaliacijos miesto gatvėse išjungtos antradienį.

Rekordinio dydžio eglė Vilniuje buvo puošta Zarasų miškuose išaugintomis gyvomis eglių šakomis bei šviečiančiomis instaliacijomis: burbulais, girliandomis, šviesos elementais.

Didžiuotasi, kad eglė elektros energijos sunaudoja tik tiek, kiek dulkių siurblys ar du arbatinukai: jos naudojama galia – tik 2,8 kW. Eglutę statė ir puošė bendrovė „Švenčių studija“.


Šiame straipsnyje: KalėdoseglutėKauno kranai

NAUJAUSI KOMENTARAI

NAGI

NAGI portretas
Turbut kauniečiai laimėjo konkursą, pasiūlę mažiausią kainą.

Leokadijus

Leokadijus portretas
O jeigu ant krano strėlės būtų užrašyta MITSUBISHI tai rašytumėte kad dirba japonai?

Shmikis

Shmikis portretas
Tyliu...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių