J. Pinskus: dėl balsų pirkimo derėjęsis padėjėjas buvo provokuojamas

Vilniaus vicemeras, „darbietis“ Jonas Pinskus prabilo apie DELFI paviešintus slaptus įrašus, kuriuose galimai vyksta derybos dėl kalinių balsų pirkimo tarp tarpininkų ir jo visuomeninio padėjėjo Eugenijaus Maciulevičiaus.

J. Pinskus tvirtina, kad jo padėjėjas buvo provokuojamas, o interpretuoti įrašų turinio nesiima, rašo delfi.lt.

„Aiškiai matyti, kad tuose įrašuose yra provokatorius, kuris kalba. Kalba visokiais skaičiais, skaičiais, skaičiais. Ir provokuoja tiek vienu, tiek antru, kažkokį tai atlikti veiksmą. Ir vyksta kažkokios diskusijos. Aš taip vertinu. Yra provokacija. Meniniam filmui, kaip sakau, kuris po to, kiek žinau iš pirmininko (Viktoro Uspaskicho – DELFI), buvo sukurtas tam, kad šantažuoti ir pardavinėti“, - žurnalistams Vilniaus savivaldybėje sakė įtakingas „darbietis“.

Jis pats teigė nebuvęs šantažuojamas. „Man sakė pirmininkas mūsų, kad jam buvo siūloma“, - teigė J. Pinskus.

Pasiteiravus, kas esą šantažavo Darbo partiją, jis svarstė, kad tai buvo „tie, kurie sukūrė“ vaizdo įrašus.

Paklaustas, dėl ko vaizdo įrašuose raginama balsuoti už jį patį ir jo žmoną Živilę Pinskuvienę, politikas teigė pats dėl to nustebęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ez

ez portretas
Visi darbieciai nustemba, kai kas nors negero pas juos isaiskinta. Tai buvo paimti kompiuteriai, tai kalinius papairkineja, tai Viktoras bega i Maskva, po to Grauziniene lekia ten ir viska atraporruoja. Ir tai viskas "yra melas". Pries vargsa Viktora visi baisus konkurentai... tai daro, o jis tyras tyras. Ir tada kai sedejo Zuromskaite, kuri kaltino ploves pinigus i kazkokias salas. As tai prisimenu. Nera sventasis. Bet kodel eina i valdzia suprantu. Dar padidinti savo kapitala.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių