Statybos inspekcijos vadovė L. Nalivaikienė traukiasi iš pareigų

  • Teksto dydis:

Teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos viršininkė Laura Nalivaikienė nuo kovo 1 dienos traukiasi iš pareigų, o laikinai inspekcijai vadovaus jos pavaduotoja Eglė Kuklierienė.

„Vienas iš L.Nalivaikienės prioritetų buvo inspekcijos veiklos skaidrinimas. To siekti padėjo įdiegtos efektyvios vadybos sistemos ir suburta kompetentingų specialistų komanda“, – rašoma Aplinkos ministerijos pranešime.

L.Nalivaikienė BNS sakė, kad palieka inspekciją, nes gavo darbo pasiūlymą privačiame sektoriuje, tačiau daugiau kalbėti apie naujas pareigas ji nenorėjo.

„Aš valstybės tarnyboje dirbu jau 15 metų. Antroji kadencija eina į pabaigą, todėl nusprendžiau, kad įdomu bus karjerą pratęsti kitoje pusėje ir pareiti į privatų sektorių. Esu gavusi darbo pasiūlymą, bet kol kas detaliau apie tai nenorėčiau kalbėti“, – tvirtino L.Nalivaikienė

L.Nalivaikienė inspekcijai vadovavo nuo 2008-ųjų, antroji jos kadencija turėjo baigtis 2018 metų birželį. Per šį laiką ji skyrė dėmesio paslaugų perkėlimui į elektroninę erdvę, pastatų modernizavimo kokybės priežiūrai, tobulino metodinę pagalbą statybos dalyviams, rašoma pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių