Naujojo „Danske Bank“ vadovo pirmasis darbas – IT sistemų sujungimas

  • Teksto dydis:

Vienam didžiausių šalyje komercinių bankų "DanskeBank" pradeda vadovauti banko Finansų tarnybos direktorius Ramūnas Bičiulaitis. Pasak jo, vienas svarbiausių ir pirmųjų jo darbų yra 15 mln. eurų vertės trijų Baltijos šalių bankų padalinių IT sistemų perkėlimas į vieną platformą.

"Baltijos šalyse "Danske Bank" migruoja į naują ITplatformą. Tai yra vienas didžiausių projektų. Lietuvos ir Latvijos sistemos jau yra perkeltos į naują platformą, liko perkelti Estiją. Kitų metų kovo mėnesį jau turėtume turėti bendrą ITplatformą", - BNS sakė R.Bičiulaitis.

Jo teigimu, banko vadovo pasikeitimas nekeičia banko strategijos.

"Siekis bus išlaikyti tęstinumą, iš naujo susėdus su darbuotojais, su vadovais apsitarti, kokie bus artimiausi tikslai, užduotys ir toliau tęsti pradėtus darbus", - sakė R.Bičiulaitis.

17 metų "Danske Bank" (anksčiau - "Sampo" bankui) vadovavęs Gintautas Galvanauskas rugsėjo pradžioje pranešė, jog dėl asmeninių priežasčių traukiasi iš posto.

R.Bičiulaitis "DanskeBank" pradėjo dirbti 2009 metais. Iki tol jis buvo naujos atominės elektrinės statybai sukurtos įmonės "Leo LT" valdybos narys ir finansų direktorius, o anksčiau - alaus gamybos bendrovės "Kalnapilio-Tauro grupė" finansų direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių