Premjeras: turime skatinti jaunus žmones kurti savo verslą

Grįžti į straipsnį

Vidurinis pirštas

Vidurinis pirštas portretas
Žinoma, tereikia patekti į valdžią, pasidaryti pradžiai pinigų ir galėsime verslą daryti be problemų, Į skolas niekas nelys, nebent kas turi už nugaros su pinigais. Taigi, pasakysiu drąsiai, nejuokinkit žmonių.

666

666 portretas
kur jis gyvena ? koks jo atlyginimas ? AAAAAA jis cia norejo pasakyti kad von is lietuvos , kaip uzsidirbsit pinigu gryzkit ir jo chebrai atiduokit

666

666 portretas
vieni aferistai naudojosi nepriklausomybe supirkdami fabrikus su savo gauja kuri teike jiems bankines paslaugas . kiti , dalis tu paciu , sukure dirbtina krize . dabar dar debiloidu iesko kad jie ilystu i liuna ir kad galetu is ju seneliu ,tevu , vaiku atimt likucius

Raimis UK

Raimis UK portretas
Aciu kubiliau,bet ne! Buvau Lietuvoje versla sukures,dabar esu UK sukures ir skyrtumas zymus. Lietuvoje didziaja pelno dali pasiimdavo valstybe o cia lieka man.Taip kad tiek to jau.

kristi

kristi portretas
kai uzpuls tikrintoju armija,apvagins ,suzlugdys,tai ir nesinores k u r t i v e r s l o

CHA

CHA portretas
Visada reikalingas gyvas pavyzdys. Susirinktų parlamentarų, ministrų sūneliai, savivaldybių valdžiažmogių atžalos, būtų koks tūkstantis. Ir asmeniniu pavyzdžiu parodytų kaip tas verslas kuriamas. Dabar eilinis pasišaipymas iš žmonių.

kubilius

kubilius portretas
Vieni jau sukurė o jiems sugalvojo įstatymą kaip apvogti šalį ir tie vagys pagrinde turtingųjų vaikučiai , kalba apie motinystės išmokas kuriomis pasinaudojo tie kuriems ir buvo sukurtas įstatymas kad legaliai apvogtu šalį gaudami 250 000 lt už vaiką .

Mulas

Mulas portretas
Na kiek galima veidmainiauti? Kokį verslą? Kokiam verslui yra paklausa? Batsiuviai,ir tie,jau vaikšto po namus,ieško gal kas turi senus batus remontui,bandelių deficito nėra,kirpėjų netrūksta...Kokį verslą galima sukurti?

Verslinykas

Verslinykas portretas
Vo!Ką tik apie gerą verslą sužinojau - imkite varyti naminę. Sakote,pagaus? Gal nepagaus,o jei pagaus tai tas pats velnias,ar taip,ar kitaip,bet esi be kelnių.

na ir

   na ir portretas
NESVEIKAS.Pusesere turejo liuks restorsna,parduotuve,viezbuti-paliko-DABAR UZ MARIU TURI SERVISA-GRIZTI NESIRUOSIA IR JOS IR 3VAIKU SEIMOS SU MAZYLIAIS...PER VELU KUBILELI-LIETUVA ISVYKO,IS MUSU LIKUSIU KRIOSENU NE KA BEISSPAUSI,SAVO VAIKAMS GRIEZTAI DRAUDZIU PASILIKTI,JEI ISGIRSTUMET KAIP VARAU,JIE GAL DAR PAGALVOTU,NELEIDZIU NET KALBET,NES MUSU SEIMA GYVENO DEKA VOKIETIJOS,SVEDIJOS,TEN VESTI PREKYBA VIENAS MALONUMAS

jeigu

jeigu portretas
visi bus verslininkai tai kas dirbs?

...tovarich

...tovarich portretas
savo užaugintu sode gėlių negali parduoti,baudos ,nueini į verslo skyrių ,į vidų neleidžia ,bendrauti turi su biurokrate vietiniu telefonu,architekto patvirtinimo reikia ir t.t.Vietos paskelbtos kur galima prekiauti, sumokėjai į sąskaita ir viskas,tai ne, turi nueiti ir kaip ubagams apdalyti. Apie ką jūs premjere?

Va je tau

Va je tau portretas
O kas tokie skatins, gal socdemaI ar tvarkiečiai milijonieriai?

Ponai

Ponai portretas
nenusiminkite,Seimo Krugloduro....patvirtino įstatymą priverčiantį mus,gyventojus rūšiuoti šiukles - būsime visi verslininkai.

nu

nu portretas
Gerbiamieji, kur jus buvote pries 10 metu? Kol jus isibegesit su savo projektais, galesite sukauti dykumoje. Nejaugi dar nematot - seniai vyksta lietuviu EVAKUACIJA is Lietuvos! Vartokite zodi ne "reikia", o "reikejo".

Verslus

Verslus portretas
Nereikia nieko skatinti, kam reikia tas verslą ir susikurs, o liumpenai tegul ir toliau komentaruose bliauna. Stebiuosi tik, kad toks Kubilius dar kažką skatina, įdomu, o tokie Paksiniai, Bosiniai, Agurkiniai, Mazuroniai ar Butkevičiniai turtingieji skatintu, ar norėtų sau konkurentų.

buves verslinikas

buves verslinikas portretas
cha cha skatintojai cha cha cha cha cha tik uzdesi parasa registru centre kad iregistruotu imone ir prasides tikrintoju milijonas su protu nesuvokiamais reikalavimais, nesvietisku mokesciu lavina idomiausia kad gavai pajamu ar negavai sodrai mokek is kur nori, perkamoji galia zmoniu kritine, kainos fantastines jei reikia nuomotis koki kampa isvis prapuoles na nebent yra noras i skolas ikristi ir megint konkuruoti su siltnaminiais kuriems arba istatymai negalioja arba juos susikuria sau tada prasom kubilas tokiu laukia iskiestom rankom reikia gi duoti paskui antstoliams darbo ir kad beribe valdininku armija imituotu darba

skaitytojas

skaitytojas portretas
Metami ( išvaistomi ) dideli mūsų mokesčių mokėtojų pinigai reklamai, kurkite verslą. Kai geros sąlygos ir galimas pelnas pats verslas ir be skatinimo sukasi. Šiuo metu mes mastome kaip verslą uždaryti. Parduoti neina, stabdyti problematiška. Vienintelė išeitis bankrutuoti bet tam reikia aukų,,, Verslą gali sukti per valdiškas įstaigas, partijas, europinius pinigus švaistyti o toliau rizikuok prarasti tą ką užgyvenai jei galvos ant pečių nėra,,,

ka

ka portretas
Geriausias būdas skaitnti yra pavyzdžiu: tarkime atidaryti A.Kubiliaus individualią įmonę :) ir parodyti, kad gauti 10K kaip premjerui neapsimoka, nes labiau apsimoka gauti ... ką ?

Galerijos

Daugiau straipsnių