„Lietkabelį“ papildė įžaidėjas iš JAV

  • Teksto dydis:

Septintą vietą Lietuvos krepšinio lygoje užimanti Panevėžio „Lietkabelio“ (7 pergalės ir 11 pralaimėjimų) komanda stiprina gynėjų grandį pasirašydama sutartį su 28 metų 191 cm ūgio Brandisu Raley-Rossu, kuris į Lietuvą atvyks jau ketvirtadienį, informuoja klubas.

Amerikietis šį sezoną pradėjo VTB Vieningoje krepšinio lygoje rungtyniaujančios Talino „Kalev-Cramo“ (Estija) gretose, bet prieš kelias savaites paliko Estijos sostinę.

„Ieškojome dar vieno tikro įžaidėjo, kadangi Miljanui Pavkovičiui vienam sunku susitvarkyti su šiomis pareigomis. Raley-Rossas yra tas žaidėjas, kurio mums ir reikėjo – gerai valdantis kamuolį bei galintis aštrinti žaidimą prasiveržimais arčiau krepšio“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

Pietų Karolinos universitetą baigęs B. Raley-Rossas profesionalo karjerą pradėjo Estijoje, kur sezoną praleido Talino „Kalev“ ekipoje ir metus žaidė Rakverės „Tarvas“ komandoje.

2013–2014 metų sezone atakų organizatorius gynė Graikijos „Panelefsiniakos” klubo garbę, o praėjusį sezoną vėl sugrįžo į „Tarvas“ komandą.


Šiame straipsnyje: Lietkabeliskrepšinissportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių