CSKA atsisveikino su K. Fariedu

  • Teksto dydis:

Du mėnesius Maskvoje praleidęs Kennethas Fariedas išvyksta. Mariaus Grigonio atstovaujamas CSKA klubas oficialiai paskelbė atsisveikinantis su 32-ejų 203 cm ūgio puolėju.

Aukštaūgis prie Rusijos grando prisijungė spalio pradžioje, sutartis buvo sudaryta dviem mėnesiams. Jai pasibaigus abi pusės patraukė skirtingais keliais.

Aštuonerių metų NBA patirtį sukaupęs K. Fariedas Eurolygoje spėjo sužaisti 7 mačus, per kuriuos aikštėje praleido po pusaštuntos minutės, pelnė po 2,3 taško ir atkovojo po 2,4 kamuolio.

Į rotaciją sugrįžusiems traumas išsigydžiusiems krepšininkams, K. Fariedas nebuvo registruotas paskutinėse dvejose Eurolygos rungtynėse – su Kauno „Žalgiriu“ ir Kazanės UNIKS.

VTB Vieningoje lygoje keturių mačų statistika siekė 2,3 taško ir 3 atkovotus kamuolius per 11,5 minutės.

2011 m. NBA naujokų biržoje 22-u šaukimu pakviestam atletui tai buvo pirmoji patirtis Europoje. Prieš tai jam taip pat teko žaisti Puerto Rike ir Kinijoje.

K. Fariedas NBA vilkėjo Denverio „Nuggets“, Bruklino „Nets“ ir Hjustono „Rockets“ marškinėlius. Jis šioje lygoje per karjerą sužaidė 478 mačus, kurių rodikliai siekė 11,4 taško ir 8,1 atkovoto kamuolio per 25 žaidimo minutes.


Šiame straipsnyje: Kennethas FariedasCSKA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių