Tinklininkai P. Stankevičius ir A. Knašas Tailande pakartojo geriausią karjeros rezultatą

  • Teksto dydis:

Tailande vykstančiame „Beach Pro Tour Challenge“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre lietuviai Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas užėmė penktąją vietą bei pakartojo geriausią savo pasiekimą tokio lygio turnyre.

Mūsiškiai pirmajame atkrintamųjų varžybų rate šeštadienį 2-0 (22:20, 21:12) įveikė portugalus Joao Pedrosą ir Hugo Camposą.

Dėl vietos pusfinalyje lietuviai stojo į kovą su ketvirtais pagal skirstymą olandais Matthew Immersu ir Stevenu van de Velde. Lietuviai rimtai kibo į atlapus varžovams, bet setų pabaigas kiek tiksliau sužaidę olandai iškovojo pergalę 2-0 (21:18, 24:22).

Už penktąją vietą P. Stankevičiui ir A. Knašui atiteko 600 pasaulio reitingo taškų.

Moterų turnyre aštuntfinalio barjero nepavyko įveikti Monikai Paulikienei ir Ainei Raupelytei. Joms atiteko devinta pozicija.

Lietuvos sportininkės po atkaklios kovos 1-2 (13:21, 21:14, 9:15) pralaimėjo trečiąjį reitingą turnyre turinčioms vokietėms Sandrai Ittlinger ir Karlai Borger.

„Šiandien buvome silpnesnės tik psichologiškai ir emociškai, bet turime pripažinti klaidas ir mokytis iš jų, kad nepasikartotų tokie skaudūs pralaimėjimai“, – neslėpė M. Paulikienė.

Už devintą vietą mūsiškėms atiteko 460 pasaulio reitingo taškų.

Turnyro Tailande prizų fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

Kitą savaitę tiek M. Paulikienė ir A. Raupelytė, tiek A. Knašas ir P. Stankevičius turėtų žaisti „Beach Pro Tour Elite16“ turnyro Brazilijoje kvalifikacijoje. Kvalifikacijos sąraše yra ir dar viena Lietuvos pora – Erika Kliokmanaitė ir Ieva Vasiliauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių