Rankinio lygoje laukia lyderių akistata

  • Teksto dydis:

Ketvirtajame Lietuvos vyrų Vivus.lt rankinio lygos ture laukia šiuo metu pirmaujančių komandų tarpusavio akistata. Tikėtina, kad po šio turo atsiras vienvaldis lyderis. 

Savaitgalį ilsisi Varėnos „Ūla“.

HC „Grifas-R.Sargūno sporto gimnazija-KKSC“ – Alytaus „Varsa-Stronglasas“

Rankinio centras, 15 val.

Pirmosios pergalės šiame sezone siekiantys panevėžiečiai neturėtų itin apsidžiaugti laukiančiomis rungtynėmis. Nepaisant to, kad jos vyks namuose, teks kautis su čempionais iš Alytaus. Didžiausias Panevėžio ekipos galvos skausmas – puolimas. Komanda per tris rungtynes pelnė mažiau įvarčių nei būsimi varžovai per dvejas. Alytaus komanda – geriausiai puolanti ir besiginanti ekipa rankinio lygoje šiuo metu. Todėl vienintelis būdas panevėžiečiams pasiekti pergalę – atgaivinti savąjį puolimą ir sustabdyti „Varsa-Strongalso“ ekipos atakas. Tačiau šis scenarijus mažai tikėtinas. Kol kas šiųmetinis panevėžiečių žaidimo lygis dar nepasiekė pernykščio. Dar viena „darbinė“ išvyka čempionams – pratęsti HC „Grifas-R.Sargūno sporto gimnazija-KKSC“ pralaimėjimų seriją.

Prognozė: 10-10-80

Klaipėdos „Dragūnas“ – Vilniaus VHC „Šviesa“

Neptūno sporto salė 14 val.

Dvi greitą žaidimą propaguojančios ekipos susitinka Klaipėdoje. Sunku prognozuoti kokią taktiką rinksis vilniečiai žaisdami su „Dragūnu“, tačiau tai bet kokiu atveju turėtų būti pakankamai atviras ir žiūrovams patrauklus rankinio mačas. Šeimininkai laikomi ryškiais rungtynių favoritais, tačiau turėtų tinkamai įvertinti jauną ir ambicingą Vilniaus komandą. Pastaroji šiemet kol kas buksuoja, tačiau miesto derbyje pergalę iškovoti pavyko. Jei nusiteikimas bus toks pat, gali pavykti iš Klaipėdos parsivežti bent tašką. Būsimi šeimininkai kol kas nesusiduria su rimtesnėmis problemomis šiame sezone, bet ir nepasiekė savo geriausios žaidimo formos. Iki šiol jiems teko žaisti su ekipomis, kurios dar neiškovojo pergalių, tad šį kartą laukia nominaliai stipriausias varžovas. Puiki proga pasitikrinti savo jėgas.

Prognozė: 65-10-25


Šiame straipsnyje: RankinisVivuskovoslyderiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių