I. Barysas: visada buvau arti ringo

  • Teksto dydis:

Artėjant vienam iš svarbiausių metų sporto renginių – „KOK'120 World Series“ turnyrui, Lietuvos kovos menų scena su nekantrumu laukia vienos ryškiausių jos žvaigždžių – Igno Baryso – pasirodymo. Po ilgos pertraukos Ignas žengs į ringą kovo 16 d. „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje.

2023-ieji I. Barysui buvo pilni iššūkių. „Pernai buvo daug darbo, daug treniruočių ir kelionių“, – atskleidžia Ignas. Jis pasakoja, kad šiais metais jo pagrindinis tikslas – pasiruošti kovoms ir tobulinti tiek savo, tiek auklėtinių techniką.

Kalbėdamas apie savo auklėtinį Tadą Sinkevičių, kuris jau vasario 17-ąją kovos „KOK’119 World Series“ turnyre Latvijoje, Ignas teigia: „Tadas yra puikiai pasiruošęs ir tikiuosi, kad ringe jis parodys savo geriausias savybes.“

I. Barysas, kaip kovotojas, apie savo grįžimą į ringą kalba su užtikrintumu: „Nors 2023-iaisiais daugiau laiko skyriau treniruotėms nei kovoms, grįžimas į ringą man yra paprastas ir suprantamas žingsnis. Aš niekada nenutolau nuo kovų – visada buvau arti ringo, todėl jaučiuosi puikiai ir esu pilnas pasitikėjimo savimi.“

„Norėčiau pakviesti visus atvykti ir palaikyti mane ir kitus kovotojus. Pasiruošimo etape visi labai stengiamės, tad, atėjus laikui, parodysime jums įspūdingą šou. Laukiu šios kovos ir tikiuosi susitikti su jumis“, – sakė I. Barysas.

I. Barysas neabejotinai yra viena ryškiausių asmenybių Lietuvos kovos menų scenoje. Jo sugrįžimas į ringą kovo 16-ąją yra vienas iš laukiamiausių įvykių šiais metais.

Nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Per daug skaudūs paslydimai padaryti

tai

tai portretas
tik salia ir buvai, nes visokius bambukus py zdint moki

Boleslovas

Boleslovas  portretas
Seniukas veržiasi į ringą gaut į bubina
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių