Gero čempionato, „Atlante“!

Gero čempionato, „Atlante“!

Šiandien 15 val. Klaipėdos miesto centriniame stadione „Atlanto“ futbolininkai rungtynėmis su garsiuoju Vilniaus „Žalgiriu“ pradės ilgą 2007 metų Lietuvos čempionatą.

Pirmenybėse, kaip ir praėjusiais metais, keturiais ratais kausis 10 komandų. Pernai užėmusi 6-ąją vietą, šiais metais mūsų miesto ekipa tikisi pasirodyti ne prasčiau.

Įėjimas – laisvas

Klaipėdos futbolo federacija ir „Atlanto“ futbolo klubas čempionato pradžios proga nudžiugins komandos aistruolius. Žiūrovams, ateisiantiems į rungtynes, nereiks pirkti bilietų.

Atsisakė baltarusių

Paskutiniu akimirksniu „Atlanto“ komandos vyriausiasis treneris Vacys Lekevičius nutarė neregistruoti baltarusių Aleksandro Osipovičiaus ir Viktoro Afanasenkos. A.Osipovičiumi V.Lekevičius nebuvo visiškai patenkintas, o V.Afanasenka pradėjo kelti sąlygas, kurios klubui buvo nepriimtinos.

Taip pat paskutinę akimirką į komandą buvo priimtas Slovėnijos rinktinės puolėjas Jalenas Pokornas.

Bet kada ekipą gali sustiprinti dublerių paraiškoje esantys žaidėjai. Jau praėjusiais metais jėgas išbandęs Audrius Mirauskas, taip pat Justas Noreika, Dmitrijus Šiškinas, Marius Stonkus, Donatas Surblys, Aivaras Thalesas, vartininkas Paulius Pocius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių