Salės futbolo pirmenybėse lyderiai nesuklupo

Po trečiojo Klaipėdos salės futbolo 1-osios lygos čempionato turo nepralaimėję išliko du penketukai: čempionai ir vicečempionai – „Gargždų pramogos–Litimbera“  ir „Klaipėdos universitetas“.

Gargždiškiai trečiąja vieta džiaugėsi po itin atkaklios kovos su „PM–Ararato“ futbolininkais – 7:6. Lygos debiutantai likus žaisti 11 min. pirmavo 5:3, tačiau rezultatyviausio pirmenybių žaidėjo Karolio Urbaičio (šiame susitikime pelnė 4 įvarčius) vedami pramogų organizatoriai per likusį laiką ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą – 7:5.

Lengviau triumfavo „Klaipėdos universiteto“ ekipa. Ji 4:1 įveikė be taškų esančią „Titanic“ komandą.

Po tris taškus iškovojo ir kitos dvi, favoritų ketvertui priskiriamos komandos – „Irenita“ ir „Nautica“.

„Irenita“ 7:3 pranoko „Sakuonos–Plikių“ klubą, o „Nautica“ net 14:2 sutriuškino „Kruopą“. Pastaroji ekipa tokiu rezultatu pralaimėjo antrą turą iš eilės.

KUSK (Klaipėdos universiteto sporto klubas) futbolininkai įsirašė tris taškus už pergalę prieš „Bočius“ – 8:6.

Tik trečiajame ture sulaukta pirmųjų lygiųjų. Gavusios po tašką išsiskyrė „Baltų“ ir „Saremos“ komandos – 8:8.

„Saremos“ žaidėjai dėl prarastų taškų gali kaltinti tik save. Likus žaisti 10 min. jie pirmavo net 7:3, o 4 min. – 8:6. „Baltų“ penketukas rezultatą išlygino pasibaigus susitikimo laikui, kai 6 m baudinį realizavo vartininkas Rimantas Bogužas. Likus žaisti 15 sek. savo baudos aikštelėje kamuolį ranka lietė „Saremos“ žaidėjas – arbitrai nedvejodami suteikė „Baltams“ galimybę išsigelbėti.

Po trijų turų „Gargždų pramogos–Litimbera“  ir „Klaipėdos universitetas“ turi po 9 taškus, „Irenita“, „Nautica“, „PM–Araratas“ ir KUSK – po 6.

Dvylikos komandų pirmenybėse, visoms joms sužaidus tarp savęs, dvi geriausios iš karto pateks į pusfinalį, o 3–6 pozicijas užimsiantys penketukai ketvirtfinalio etape sieks dviejų bilietų į kitą etapą.

Rezultatyviausių futbolininkų rikiuotėje tvirtai pirmauja 15 įvarčių įmušęs K.Urbaitis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių