Futbolo gerbėjai šokiruoti: transliacijos internetu tapo mokamos

Norintys ir toliau stebėti tiesiogines „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes nuo šiol bus kviečiami tapti registruotais internetinės futbolo televizijos Futbolo.TV nariais ir įsigyti geriausiai poreikius atitinkančią narystę, skirtą dienai, mėnesiui ar visiems metams.

„Dienos bilietas“ suteiks galimybę tiesiogiai aukštos raiškos (HD) kokybe 24 val. stebėti visas tuo metu vyksiančias „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes. Toks bilietas kainuos 0,99 euro.

Pasirinkę „Mėnesinę narystę“ tiesioginėmis „SMScredit.lt A lygos“ transliacijomis HD kokybe galės mėgautis 30 dienų be jokių apribojimų. Šios narystės kaina – 2,99 euro.

Tikriems futbolo gerbėjams skirta „Metinė narystė“, kuri suteiks galimybę HD kokybe stebėti tiesiogines „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes ištisus metus. Jos kaina – 17,99 euro.

Visos „SMScredit.lt A lygos“ rungtynės bus transliuojamos trimis kameromis, o prieš jas žiūrovų lauks specialūs reportažai su trenerių komentarais.

Įsigijusieji bet kurią narystę taip pat pirmieji išvys išskirtinius Futbolo.TV parengtus reportažus bei kitą dar niekur nerodytą vaizdo medžiagą. Futbolo.TV narių lauks ir daugiau malonių staigmenų.

Futbolo.TV yra internetinė futbolo televizija, jau penktus metus tiesiogiai transliuojanti visas „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes, taip pat Lietuvos Pirmos lygos, „Futsal A lygos“ ir Elitinės jaunių lygos čempionatus.

Futbolo.TV komanda transliuoja pačias įdomiausias lietuviško futbolo rungtynes, rengia karščiausius reportažus iš Lietuvos ir užsienio, keliauja kartu su Lietuvos nacionaline futbolo rinktine, supažindina su garsiausiais ir perspektyviausiais šalies futbolininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NF

NF portretas
turetu damoketi ziurovams,kad jie ta nesmone ziuri,one imti pinigus,nemokesiu ir neziuresiu!

donatas

donatas portretas
nes nepatinka kad reika uzsreigirstruoti ir moketi pingius
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių