Už rizikingą manevrą sunkvežimio vairuotojui – daugiau nei dveji metai kalėjimo

  • Teksto dydis:

Vokietijos teismas čekų sunkvežimio vairuotojui už rizikingą lenkimą skyrė griežtą bausmę – daugiau nei dvejus metus kalėjimo.

„Dveji metai ir trys mėnesiai kalėjimo!!!“ – tokį nuosprendį paskelbė Vokietijos teismas čekų sunkvežimio vairuotojui Jaroslavui Novotny'iui, kuris Bavarijoje šių metų pradžioje rizikingai lenkė kitą sunkvežimį ir vos nesusidūrė su autobusu“, – pranešama feisbuko paskyroje „Sunkvežimistas“.

Vairuotojas už šį lenkimą vokiečių teisėjų buvo pasiųstas į kalėjimą. Kaip rašo „Sunkvežimistas“, manevrą užfiksavo kitas sunkvežimio vairuotojas čekas ir perdavė jį Vokietijos policijai. Tuomet vietos prokuratūra pranešė, kad byla traktuojama kaip „bandymas nužudyti pavojingomis priemonėmis“.

„Vairuotojui reikėjo žinoti, kad jo nenuspėjamas vairavimas gali sužeisti ar nužudyti prieš jį važiuojančius žmones“, – aiškino Vokietijos prokuroras Walteris Feileris Zdrojus.

Čekų sunkvežimio vairuotojas jau ne pirmą kartą turėjo problemų su įstatymais – praeityje jis buvo baustas penkis kartus. Teisėjas teigė, kad turi informacijos apie jam skirtas bausmes, kai vairavo apsvaigęs nuo alkoholio ir avarijos metu sužalojo kitą asmenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Via Baltica atkarpoje nuo Panevežio apvažiavimo žiedo iki Pasvalio, tokie manevrai yra kasdienybė. Ten reikia mobilių kamerų, ir aktyvios kasdininės kontrolės, nes to atkarpa yra labai pavojinga važiuoti

lietuvoj pagal vokieciu istatymus

lietuvoj  pagal vokieciu  istatymus portretas
reiketu y kalejima sukist visus lietuvos variugu-verslianyku susiveztus xoxolu banderu vairuotojus . o jiems is paskos visus lietuvos BMW vairuotojus..

Vairas

Vairas portretas
Tas operatorius tai pat nusižengė nesylaikydamas saugaus atstumo „distancijos”
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių