Rusijos Belgorode – sprogimai ir sirenos: suniokotas parduotuvės fasadas, žuvo žmonės

  • Teksto dydis:

Rusijos Belgorodas, esantis netoli Ukrainos sienos, ketvirtadienį patyrė oro ataką, padaryta didelė žala vienam parduotuvių centrui, pranešė valstybinė žiniasklaida.

Socialinėje žiniasklaidoje išplatintuose įrašuose matyti nuniokotas parduotuvės fasadas. Kitame įraše girdimi sprogimai ir sirenos.

Rusijos naujienų agentūra RIA pranešė, kad žuvo du žmonės, bet pareigūnai šios informacijos kol kas nepatvirtino.

Rusijos gynybos ministerija paskelbė virš šio regiono numušusi 14 ukrainiečių raketų, paleistų iš salvinės raketų ugnies sistemos RM-70.

Belgorodas yra už maždaug 30 km nuo sienos ir nuo Rusijos invazijos į kaimyninę šalį pradžios ne kartą buvo apšaudytas.

Praėjusį mėnesį miesto pareigūnai pradėjo evakuoti šimtus gyventojų. Evakuacija pradėta po pareigūnų pranešimų, kad gruodžio pabaigoje per ukrainiečių ataką Belgorode žuvo 25 žmonės.

Maždaug 300 gyventojų jau išvyko iš miesto. Tai viena didžiausių civilių evakuacijų Rusijos teritorijoje nuo invazijos pradžios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trys Debilai

Trys Debilai portretas
Apačioje rašančių Debilu mąstymas kaip šūdu musiu...

Baisi valstybė

Baisi valstybė portretas
Kacapai tęsia savo pastatų sprogdinimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Galetu ir daugiau, ir kasetinem bombom. Ar gaila? kremliaus liberast-pi.de.ra.sinei gaujai negaila tai ko mums del ju asaras lieti. putinas - minks.t.a.b.y.bi.s dol.ba.jo.bas o shoigu milijardus suka su zydeliu zelionka. Negi cia karas. TAI PASITYCIOJIMAS is rusijos zmoniu. Cha cha cha .... 2 metus trypcioja vietoje ir sika i pampersus kai stalinas per 4 metus sutryne fasistini europos reicha. kremliaus gauja turi buti pakyleta raudonojoje aiksteje. Turi buti revoliucija ir sunaikintas oligarchinis zudiku kapitalizmas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių