Prašo suimti dar tris asmenis dėl išpuolio koncertų salėje: įtariamieji – tos pačios šeimos nariai

  • Teksto dydis:

Rusijos prokurorai pirmadienį paprašė Maskvos teismo leisti suimti dar tris vyrus dėl praėjusią savaitę įvykdyto išpuolio Pamaskvės koncertų salėje, per kurį žuvo daugiau kaip 130 žmonių.

Maskvos teismas pranešė, kad gavo prokurorų prašymą sulaikyti tris vyrus, skelbia vietos naujienų agentūros. Jo atstovė spaudai naujienų agentūrai AFP sakė, kad įtariamieji yra tos pačios šeimos nariai.

Rusijos teismas anksčiau pirmadienį leido dėl kaltinimų terorizmu suimti keturis vyrus.

Atsakomybę už penktadienio vakaro išpuolį, per kurį žuvo 137 žmonės, prisiėmė džihadistų judėjimas „Islamo valstybė“ (IS), tačiau Rusijos pareigūnai jos pranešimo niekaip nekomentavo.

Vieninteliuose savo viešuose pasisakymuose Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas prakalbo apie tariamą užpuolikų ryšį su Ukraina, sakydamas, kad keturi įtariamieji buvo sulaikyti bandydami ten pabėgti.

Kyjivas griežtai neigia bet kokį ryšį su išpuoliu, o Jungtinės Valstijos pareiškė, kad IS vienintelė yra atsakinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šančių ,,kibiras,,

Šančių ,,kibiras,, portretas
O šiaip,nesupratau-LT jau rusyno provincija,kad užversti visokiais paistalais apie ją.

Šančių ,,kibiras,,

Šančių ,,kibiras,, portretas
Blemba,kokio ,,lygio,,LT žurnalistika-suimti du broliai,vienam iš kurių priklausė ,,opelis, kurį brolis perdavė draugui kažkokiam reikalui,o trečias-tai jų tėvas-dirbkite tinginiai,

pliurpalai

pliurpalai  portretas
ir blevyzgos rodo koks stilius yra pas putleri ir kokia saugi rusija ,bet iki tol kol Ukraina gaus rimtesne ginkluote ,o su milijonais neprikovoja Ukraina ,net sviediniu truksta is pabuklu pinigais nepasaudysi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių