Vokietijoje dėl ispanų turistų užpuolimo sulaikyti šeši rusų chuliganai

  • Teksto dydis:

Vokietijoje sulaikyti šeši iš Pietų Prancūzijos atvykę rusų chuliganai, kurie sumušė ir suspardė kelis ispanų turistus, vienas iš kurių patyrė rimtų sužalojimų, penktadienį pranešė policija.

Įtariamieji, kuriems nuo 26 iki 30 metų, į vakarinį Kelno miestą atvyko iš Marselio, kur praėjusį šeštadienį tarp Rusijos ir Anglijos rinktinių aistruolių bei vietos sirgalių kilo susirėmimai, kurie buvo didžiausias smurto proveržis tarptautiniame turnyre nuo 1998 metų pasaulio futbolo čempionato.

Vokietijos policija nurodė, kad šie vyrai ketvirtadienį „itin agresyviai ir brutaliai“ pasielgė su trimis Ispanijos piliečiais – dviem turistais ir jų gidu.

Rusai „mušė ir spardė“ savo aukas, o vienas ispanų patyrė rimtų sužalojimų, sakė policijos pareigūnai, tačiau nenurodė, kas paskatino rusus pulti ispanus.

Policija penkis užpuolikus sulaikė įvykio vietoje, o vienam iš chuliganų pavyko pasprukti. Vėliau jis buvo sulaikytas Kelno-Bonos oro uoste, iš kurio planavo išskristi visi įtariamieji.

Prancūzijos teismas ketvirtadienį už smurtą per Europos futbolo čempionatą pasiuntė už grotų tris rusų futbolo sirgalius, o vienas įtakingas Rusijos kraštutinių dešiniųjų veikėjas buvo išsiųstas iš šalies.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nika

Nika portretas
Kas ileidzia tuos laukinius i civilizuotas Europos salis? Tegul sedi savo purvyne ir namine plempia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių