Taivane patvinus upei žuvo keturi turistai

  • Teksto dydis:

Taivane dėl liūčių patvinus upei, žuvo keturi žmonės, kurie pėsčiomis keliavo upės tarpekliu ir kuriuos nunešė srautas, pirmadienį pranešė pareigūnai, kurie taip pat nurodė, kad dar vienas žmogus yra dingęs.

Dramatiškoje medžiagoje, parodytoje per vietos žiniasklaidos priemones, matyti didžiulė banga, besiritanti Beiši upe sostinę Taibėjų supančiame Naujojo Taibėjaus (Sinbėjaus) mieste, prie kurios sekmadienį, nepaisydami oficialių perspėjimų apie liūtis, turistavo 24 į kompanijos kelionę išvykę žmonės.

Žygiai pėsčiomis upių tarpekliais Taivane vis labiau populiarėja; tokių išvykų dalyviams taip pat tenka bristi per vandenį.

Šešis iš minėtos grupės narių nunešė potvynio banga, bet vienai 15-metei mergaitei pavyko sugriebti kažkokį srovės nešamą rąstą ir vėliau išsiropšti į krantą.

Pirmadienį buvo rasta žuvusi 13-metė, o jos motinos ir dar dviejų suaugusiųjų palaikai iš upės buvo ištraukti sekmadienį, pranešė ugniagesių departamentas.

Filmuotoje medžiagoje „Apple Daily“ interneto svetainėje matyti, kaip gelbėtojai traukia iš vandens vieną moterį ir desperatiškai bando ją gaivinti, bet – bergždžiai.

Gelbėtojai vis dar ieško dingusios 44 metų moters.

Taivane pastarąją savaitę smarkiai lijo, kilo potvyniai, dėl kurių buvo iš dalies uždarytas netoli Taibėjaus esantis Taojuano tarptautinis oro uostas.


Šiame straipsnyje: Taivanasupėpotvynisturistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių