Vokietijoje aktyvistai vėl blokavo kelius

Aktyvistų grupė „Paskutinioji karta“ šeštadienį vėl demonstravo, keletoje Vokietijos vietovių įrengusi blokadas, siekdama paskatinti vyriausybę aktyviau kovoti su klimato kaita.

Apie 130 dalyvių vidurdienį užblokavo judrų tiltą, jungiantį Berlyno Frydrichshaino ir Kroicbergo rajonus, pranešė policija.

Bavarijos miestuose Miunchene ir Regensburge policija suskaičiavo atitinkamai 120 ir 150 demonstrantų susibūrimuose, apie kuriuos buvo pranešta, ir tokiuose, apie kuriuos nebuvo pranešta. Pasak vietos policijos, Miunchene didelių eismo problemų nebuvo.

Anot policijos, netoli nuo suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalo Baltijos jūros Riugeno saloje 30 aktyvistų kliudė eismą įvažiavimo į Zasnico keltų uostą kelyje.

Iš pradžių policija leido grupuotei tęsti akciją, tačiau po keleto valandų protestą nutraukė. Didžiąją dalį dalyvių pareigūnai nuo kelio nunešė, žurnalistams sakė policijos atstovė. Kai kurie grupės nariai pasitraukė savo noru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrantas

emigrantas portretas
Tie visi ,,aktyvistai'' tai valkatos ir prahodimcai ... kodėl nevažiuoja į kokį Bangladešą ar Indiją kuopti šiukšlynų ..valyti paplūdymių ? ai...matai reikia dirbti..išsipurvinti ! geriau sėdėti ar paveikslus sriuba apipilti ! tos dvi 3,14ndosės ,,klimato aktyvistės'' . kur Moną Lizą apliejo - gavo po 5000€ baudos ir dabar iki 04,01 Paryžiuje gramdo nuo grindinio prispjaudytos kramtuškės ,,blynelius'' ! vat taip !!!

juk

juk portretas
pas doicius jav bazes o priziurymos satanystu kurie ir dujotieki susprogdino ir sionysto siandien i /dusiaguke/ neuzdarysi ss

Blokatoriui

Blokatoriui portretas
Tu arsus tik komentaruose, blokatoriau tu didysis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių