Norvegija leis gyventojams savanoriškai skiepytis „Johnson & Johnson“ vakcina

Norvegijos gyventojai, pasitarę su gydytoju, jau netrukus savanoriškai galės pasiskiepyti „Johnson & Johnson“ vakcina nuo koronaviruso.

Registruotis skiepui bus galima nuo birželio 15 dienos, trečiadienį pranešė sveikatos ministras Bent Høie. Šis preparatas nacionalinėje vakcinacijos kampanijoje nenaudojamas.

Tačiau, kad gautų skiepą, asmuo turės atitikti tam tikrus kriterijus. Tai, be kita ko, apima skubiai reikalingas keliones į šalis, kuriose sergamumas COVID-19 yra aukštas, ar kitas priežastis, kai vakcinos nauda gali nusverti galimas rizikas.

Taip Norvegija seka Danijos pavyzdžiu. Čia taip pat „Johnson & Johnson“ vakcina išbraukta iš nacionalinės vakcinacijos kampanijos. Tačiau nuo kovo pabaigos gyventojai, kurie to pageidauja, po konsultacijų su gydytoju gali paskiepyti „Johnson & Johnson“, taip pat „AstraZeneca“ vakcina.

„AstraZeneca“ Norvegijoje iš nacionalinės vakcinacijos kampanijos išbraukta kovą, o „Johnson & Johnson“ iki šiol nebuvo pradėta naudoti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

LORETA

LORETA portretas
KUR GALIMA UZSIREGISTRUOTI ,KAD GAUTI VAKCINĄ. ŠEIMOS GYDYTOJAS NEREGISTRUOJA

ALGIS

ALGIS portretas
Tai kaip ta vakcina vadinasi tikrumoje ''Jensen ir Jensen;; '', .Jonson ir Jonson'' ar Džonson ir Džonson'', PASIMETĖ AMERIKONŲ KOLOBORANTAI .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių