Melas vardan tiesos

Sutuoktinio smurtas ir neištikimybė daugybės žmonių gyvenimą paverčia tikra kančia. Tačiau nutraukti slegiančius santykius kartais būna labai sudėtinga. Iš šeimyninių dramų sėkmingai besipelnančios seklių kompanijos siūlosi padėti per kelis mėnesius atsikratyti tokių rūpesčių. Aišku, jeigu turite pinigų, priduria britų dienraštis "The Times".

Scenarijus ištobulintas iki galo

Įprasta darbo diena judrioje Japonijos sostinėje Tokijuje. Viename verslo rajone jauna brunetė aukštakulniais bateliais, trumpu sijonu ir krūtinę vos dengiančia palaidinuke koketiškai susižvalgo su kitoje gatvės pusėje stovinčiu solidžiu vyriškiu, dėvinčiu pilką kostiumą, užsidėjusiu tamsius akinius. Jie susitinka prie cigarečių automato ir po trumpo draugiško pokalbio nužingsniuoja į nebrangų restoraną papietauti.

Po valandos porelė pajuda link vadinamojo "meilės viešbučio" mėlynomis sienomis ir veidrodinėmis lubomis, kuris siūlo kambarius dviem valandoms ir gausią erotinių filmų kolekciją. Po pusantros valandos jie išeina iš viešbučio. Pabučiavęs merginą, dvigubai vyresnis vyriškis pažada jai kitą kartą drauge nuvykti į šiltą kurortą arba Disneilendą.

20 metų santuokoje gyvenantis ir 19-metį sūnų turintis vyras, kurio vardas neatskleidžiamas, dirba pardavėju. Jis net neįtarė, kad su žavia drauge gatvėje susipažino visai ne atsitiktinai, kad Kyoko tėra jos slapyvardis, ir kad mergina dirba visai ne dizaino kompanijoje. Vyras taip pat nepastebėjo, kad jų pasimatymą filmavo atsitiktiniais praeiviais apsimetusių seklių komanda.

Lauktos skyrybos - garantuotos

20-metė Kyoko dirba kompanijoje GMC, kurios sekliai, apsiginklavę navigacine sistema GPS ir rankinėse, cigarečių pakeliuose bei tušinukuose paslėptomis kameromis, stebėjo kiekvieną porelės žingsnį. Surinktą informaciją jie perduos neištikimo vyro žmonai.

Šios istorijos herojus dažnai smurtauja prieš žmoną. Kai ši paprašė skyrybų, jis tiesiog smogė jai į veidą. Dabar moteris turės pakankamai vaizdinių įrodymų, kad teisme išsireikalautų skyrybų.

Japonijoje, jeigu turi pinigų, gali išspręsti bet kokią širdies gyvenimo problemą - atsikratyti nemėgstamo arba susigrąžinti paklydusį sutuoktinį ir netgi suartėti su matytu, bet dar nepažįstamu žmogumi. Šiais klausimais gali padėti specialios kompanijos, turinčios didžiulį psichologinių ir technologinių ginklų arsenalą.

Padeda tapti laimingiems

"Žmonės nori būti laimingi", - lakoniškai savo veiklos fenomeną paaiškino GNC vadovas, pavarde Tomiya. Dar visai neseniai japonės nuolankiai kentėjo vyrų neištikimybę ir smurtą. Išsiskyrusios moterys būdavo pasmerkiamos visuomenės ir turėjo mažai galimybių dar kartą ištekėti. Tačiau dabar padėtis pasikeitė. Japonijoje smarkiai padaugėjo skyrybų ir kompanijų, panašių į GNC.

Prieš 16 metų atsiradusi ir visoje Japonijoje veikianti GNC siūlo platų paslaugų spektrą: seka neištikimus gyvenimo partnerius, tikrina būsimus sutuoktinius, sprendžia smurto šeimoje, seksualinio išnaudojimo ir kitas žmonių santykių negeroves.

GNC veikia pagal gerai ištobulintą schemą. Iš pradžių detektyvai surenka visą įmanomą informaciją apie sekamą asmenį, sužino, ką jis mėgsta, o ko ne. Po to sekliai pasirenka tinkamą žmogų ir surengia "atsitiktinį" susitikimą. Vėliau agentas arba agentė imasi svarbiausios užduoties - suvedžioti.

Praėjusiais metais GNC išnarpliojo maždaug 2 tūkst. šeimyninių dramų. Kiekviena užduotis užima nuo dviejų iki keturių mėnesių. Už mėnesį darbo klientas sekliams moka apie11 tūkst. litų atlygį ir padengia papildomas išlaidas.

"Miegu su jais visais"

"Tai smagu. Man patinka stebėti tamsiąją gyvenimo pusę, o be to, uždirbu neblogus pinigus, - pasakojo prieš trejus metus mokyklą baigusi ir viena geriausių GMC agenčių laikoma Kyoko. - Kasdien dirbu su įvairaus plauko žmonėmis. Senais vyrukais nesižaviu, bet jauni man kartais patinka. Miegu su jais visais."

Kyoko nesijaudina dėl saugumo, nes žino, kad netoliese visuomet yra jos asmens sargybinis, pasiruošęs bet kuriuo metu atskubėti į pagalbą. Tačiau iki šiol merginai neteko susidurti su grasinimais arba smurtu.

Per trejus darbo metus Kyoko įvykdė maždaug 60 užduočių. Per mėnesį ji uždirba iki 22 tūkst. litų. Mergina gyvena nuosavame bute su širdies draugu, manančiu, kad ji yra paprasta sekretorė.

Vos atlikusi užduotį Kyoko dingsta iš suvedžioto žmogaus gyvenimo. Mergina pasako jam, kad persikelia gyventi kur nors toli, pasikeičia telefono numerį arba nusiunčia raumeningą vyruką, kuris išbandyto sutuoktinio įtikinamai paprašo atstoti nuo jo merginos. Pastarasis būdas dar nė karto nenuvylė.

Paklausta, ar nesigaili savo aukų ir nesijaučia kalta juos apgaudinėdama, Kyoko tarė: "Tai mano darbas. Jausmus aš palieku nuošaly".



NAUJAUSI KOMENTARAI

rukas

rukas portretas
Straipsnis apie k...ą.

rukui

rukui portretas
ir kaip tu supratai? saunuoli!

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Zmogaus laisve pasirinkti gyvenima, darba
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių