Po virtinės tragiškų išpuolių – drastiškas sprendimas: ketinama užmigdyti Stafordšyro bulterjerus

  • Teksto dydis:

Valteris – visiškai sveikas šuo, tačiau jam, kaip ir maždaug dar 250 amerikiečių bulių veislės šunims Anglijoje vietos nebelieka. Nuspręsta, kad iki metų pabaigos Jungtinėje Karalystėje šios veislės šunys bus užmigdyti, praneša LNK.

„Įsigaliojus draudimui, tuos, kurių nebus galima priglausti, teks užmigdyti. Mes kovojame už Valterio šansą gyventi, bet jeigu iki įstatymo įsigaliojimo nerasime jam antrųjų namų, Valteris mirs“, – aiškino „Mayhew“ generalinė direktorė Sherine Wheeler.

Drastiškas sprendimas atsikratyti šalyje gyvenančiais šios veislės keturkojais priimtas po virtinės užpuolimų, kurių metu žmonės žuvo arba buvo sužeisti. Po tokio Anglijos valdžios sprendimo, prieglaudos tiesiog perpildytos amerikiečių bulių veislės šunimis. Prieglaudų darbuotojai tikina, kad išgirdę apie naują įstatymą anglai ne tik išmeta savo augintinius, bet ir nustoja jais rūpintis.

„Daugelis šunų tiesiog oda ir kaulai. Ir tokios būklės šunų tikimės sulaukti dar daugiau per kelias ateinančias savaites iki gruodžio mėnesio. Iš esmės, dėl artėjančio draudimo, yra didžiulis žmonių, bandančių atsikratyti šunimis, antplūdis“, – sakė šunų prieglaudos vadovė Nicola Tye.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Beje, šios veislės šunims, kurie į prieglaudas neišmetami ir lieka pas mylinčius šeimininkus, reikės specialaus sertifikato – leidimo gyventi Anglijoje. Tiesa, dalis angų su tokia naujove taikstytis nenori. Jau sulaukta 600 tūkst. parašų prieš tokį įstatymą.

„Prašome vyriausybės pirmiausiai dėl protokolo procedūrų dar kartą pagalvoti apie savo siūlymą, jį persvarstyti. O jeigu jie to nepadarys, mes priversime įstatymą peržiūrėti teismine tvarka“, – teigė advokatas John Cooper.

Peticija, kuria siekiama neuždrausti amerikiečių bulių veislės šunų, pasiekė Jungtinės Karalystės parlamento rūmus, tad diskusijos dėl šunų likimo tęsiasi. Jei draudimas atšauktas nebus, šios kovinės veislės šunis gruodžio 31 d. bus uždrausta atiduoti naujiesiems šeimininkams Anglijoje, o prieglaudos juos turės užmigdyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaidinga informacija

Klaidinga informacija portretas
Rašoma apie XL bull ne stafordšyro bulterjerus... Valdžia nori,jog žmones savo mylimus šunis migdytu ir kompensacija už juos 200£?!! Juokinga kai jie nemato,jog ne šunys kalti kokius juos užaugino niekam tikę ŽMONĖS!

Negi

Negi portretas
neaišku, kodėl yra tokie siūlymai žudyti stambesnius šunis? Ginklų turėti negalima, o kai į jūsų namus atvyks globalistų karingi klapčiukai prievartos būdu jus "paskiepyti", atimti jūsų nuosavybę, perkelti jus į "15-os minučių" miestus, tie gyvūnai gali juos pulti, gindami savo šeimininkus. Na, ir tamsumas daugumos žmonių, - tokie baisūs dalykai vyksta, o jie - įbedę nosis tik į šuns kaką, nesuprasdami, kad patys bus greit sudoroti.

pastoviai patiriu

pastoviai patiriu portretas
savo kovinio či hua hua išpuolius
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių