Sinoptikai: vyraus žiemiški orai, šaltukas gali pasikandžioti stipriau

  • Teksto dydis:

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis,  antradienį Lietuvoje kai kur truputį pasnigs. Vietomis rūkas. Vėjas pietinių krypčių, 3–8 m/s. Aukščiausia temperatūra 1–6 laipsniai šalčio.

Trečiadienį sniego tikimybė maža. Vėjas pietryčių, rytų, 6–11 m/s, dieną pajūryje iki 14 m/s. Temperatūra naktį 5–10, kai kur 11–13, dieną 2–7 laipsniai šalčio.

Ketvirtadienio dieną vietomis, daugiausia vakariniuose rajonuose, truputį pasnigs. Vėjas pietryčių, 7–12 m/s. Temperatūra naktį 5–10, dieną 3–8 laipsniai šalčio.

Hidrologinė situacija

Gruodžio 2-4 d. šalies upėse stebimas 1–42 cm vandens lygio kritimas.

Vandens telkiniuose stebimi pirmieji ledo reiškiniai.

Artimiausiu metu numatomas nedidelis vandens lygio svyravimas.

Dėmesio! Ežeruose ledo storis laikomas tvirtu ir jau gali išlaikyti žmogų, kai yra ≥7 cm. Grupei žmonių išlaikyti ledo storis turi būti ne plonesnis kaip 12 cm. Upėse ledo danga niekada nebūna saugi!

Oro kokybės informaciją galite rasti čia.


Šiame straipsnyje: oraiorai Lietuvoješaltisžiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

vikipedija

vikipedija portretas
Melas – netiesos (klaidingo teiginio) deklaravimas, žinant, kad jis toks yra ir tikintis, kad gali būti palaikytas teisingu. Skiriasi nuo tiesos nežinojimo – neteisingai sakantis žmogus gali nežinoti tiesos. Apkaltinant melavimu galima susilaukti atsakomybės už garbės ar orumo pažeidimą arba net kaltinimų šmeižtu. Yra daugiau melo sąvokos apibrėžimų. Melas gali būti informacijos perdavimo kokybės matas. Kai asmuo sako tiesą, tai informacija perduodama 100% teisingai. Kai yra informacija nuslepiama ar iškreipiama, tai informacijos perdavimo kokybė mažėja ir gali

Jo

Jo portretas
Sektantai su plakatais išlenda kai šilta

Tai

Tai portretas
Dabar per šalta kovoti su klimato kaita
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių